Lainaa ilman takaajia

Lainaa voi hakea helposti myös ilman takaajia. Luonnollisesti tämä ilahduttaa suurinta osaa lainanhakijoista, sillä yleensä lainan toivotaan olevan saatavilla mahdollisimman nopeasti.

Kyseinen seikka onkin noussut nopeuden ohella yhdeksi tärkeimmistä kriteereistä, kun etsitään lainarahoitusta. Myös meidän sivuillamme esitellyt lainaajat mahdollistavat lainan hakemisen ilman takaajia, joten kannattaa tutustua arvosteluihin ja hakea hyvät ehdot omaava laina ilman takaajia.

 

Lainahakemus

Lainasumman ollessa 10000 ja takaisinmaksuajan 5 vuotta. Takaisinmaksettava summa on 11623, eli 193,71€/kk.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26 %, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5 %. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % - 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60 000 €.

 

Hae laina ilman takaajaa aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka helposti ja nopeasti suoraan netistä

Mistä lainaa ilman takaajia?

Lainaa.comin kautta löydät runsain määrin lainasivustoja, jotka myöntävät omat lainansa ilman takaajia. Ilman takaajia saatavat lainat on haettavissa vuorokauden jokaisena tuntina ja viikon jokaisena päivänä. Netin lainapaikat ovat tehneet lainan hakemisesta suorastaan ennennäkemättömän helppoa, sillä hakemus on helppo ja nopea täyttää, eikä tuttavia tai sukulaisia tarvitse vaivata vaivaannuttavilla takauspyynnöillä.

Tutustu Lainaa.com-sivuilla lainapaikkoihin, jotka myöntävät hyvät ehdot sisältäviä lainoja ilman takaajia

.

Kuka voi saada lainan ilman takaajia?

Laina ilman vakuuksia tai takaajia on haettavissa lainapaikasta riippuen todella monen tyyppisille lainanhakijoille. Yleensä kuitenkin vaaditaan tiettyjen kriteereiden täyttymistä.

Kriteereitä voivat olla esimerkiksi seuraavat:

  • Lainanhakija on vähintään 18-vuotias
  • Lainanhakijalla on puhtaat luottotiedot
  • Jotkut rahoituslaitoksista edellyttävät myös tietyn vuositulorajan täyttymistä

Lainakriteerit kannattaa selvittää jo ennen lainan hakemista. Meidän sivuiltamme löytyvistä arvosteluista löydät itsellesi helposti ja nopeasti kaikki kyseiset tiedot.

Minkälainen korkotaso ilman takausta saatavissa lainoissa on?

Jokainen lainapaikka määrittelee luonnollisesti itse omien lainojensa kulurakenteen sekä korot. Kannattaa kuitenkin muistaa kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon sekä muihin erilaisiin kuluihin. Kuluja voivat olla esimerkiksi laskutus-, käsittely- tai nostokulut.

Muista vertailla lainoista aina seuraavat asiat:

  • Todellinen vuosikorko
  • Kokonaiskustannukset
  • Lainan takaisinmaksuaika

Eri lainapaikoilla kuluissa ja koroissa saattaa olla suuriakin eroja, minkä takia lainat kannattaa vertailla ja kilpailuttaa aina.

Myös ilman takausta haettavat lainat ovat hintatasoltaan edullisia ja kilpailukykyisiä

.

Miten haen netistä lainarahoitusta ilman takaajia?

Netistä lainan hakeminen ilman takaajia käy vain muutamassa minuutissa. Lainahakemus täytetään helposti netissä sähköisesti lainapaikan omilla sivuilla. Myös lainapäätös on saatavilla välittömästi.

Usein kysyttyä

✅ Voiko lainaa saada ilman takaajia?

Kyllä. Lainaa voi saada myös ilman takaajia. Varsinkin pienemmät lainat ovat helposti haettavissa ilman takaajia tai vakuuksia.


Lainaa.com

Lainaa.com on uudistunut. Olet vanhalla sivulla.

Siirry uudelle sivustolle