Lainaa mobiililla

Nykyisin lainan hakeminen on äärimmäisen helppoa, kun lainaa voi hakea netistä ja voi hakea lainaa mobiililla. Haettu lainasumma voi olla 20-60 000 euroa.

Lainan hakeminen mobiilisti on helpottanut monen elämää. Jos rahapula iskee liikkeellä ollessa, on apu aina lähellä.

 

Lainahakemus

Lainasumman ollessa 10000 ja takaisinmaksuajan 5 vuotta. Takaisinmaksettava summa on 11623, eli 193,71€/kk.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26 %, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5 %. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % - 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60 000 €.

 

Hommaa itsellesi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Pankkitunnukset toimivat eräänlaisena sähköisenä henkilöllisyystodistuksena.

Jos haluat hakea lainaa netistä, sinulla on oltava verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Hae mobiililla mikä tahansa netin lainatuotteista

Nykyisin lainamarkkinoilla on tarjolla esimerkiksi erilaisia pikalainoja, pikavippejä, joustoluottoja ja kulutusluottoja. Kaikkia edellä mainittuja voi hakea niin halutessaan myös mobiililaitetta käyttäen.

Joustoluotolta on usein mahdollista tehdä nostoja tekstiviestin välityksellä.

Lainaa mobiililla
Lainaa mobiililla

Muista vertailla lainapaikat ja lainatuotteet

Mobiilisti lainaa haettaessa kannattaa myös tehdä vertailua.

Netistä haettavat lainat ovat yleisesti ottaen saatavilla ilman vakuuksia ja takaajia. Näin on myös silloin, kun lainaa haetaan jotakin mobiililaitetta käyttäen. Kynnys lainan hakemiseen on siis varsin pieni.

Lataa sovellus tai avaa sivu suoraan selaimeen

Jotkut netin lainapaikoista tarjoavat myös oman erillisen sovelluksen, jonka lataamalla asioinnista tulee entistäkin helpompaa. Jos et halua ladata sovellusta, voit hoitaa laina-asioita myös suoraan selaimen kautta.

Rahoituslaitosten mobiilisivut ovat nykyisin ammattitaitoisesti optimoituja. Se tekee asioinnista helppoa, sillä verkkosivu mukautuu kätevästi kaiken kokoisille näytöille.

Lainaa mobiilisti – Iso kasa plussia!

Lainahakemuksen tekeminen mobiililaitteella sisältää paljon hyviä puolia. Hakuprosessi on helppo, käsittelyaika on nopea ja lainarahat ovat aina saatavilla ilman erillistä selvitystä käyttökohteesta. Negatiivisia puolia ei oikeastaan löydykään, sillä sivutkin toimivat nykyisin moitteettomasti myös mobiililaitetta käytettäessä.

Mobiililainaamisen edut:

  • Nopea lainanhakuprosessi
  • Voit hakea lainaa missä ja milloin vain
  • Lainarahat tilillä todella nopeasti
  • Laina aina saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia
  • Nykyiset mobiilisivut toimivat loistavasti

Mobiilisti toimiminen on tätä päivää. Niin pankit kuin vaikkapa verovirastokin toimii jo sähköisesti. Kuluttajien käyttäytymiseen sopii, että lainaa haetaan mobiililaitteella.

Usein kysyttyä

✅ Voiko kaikkia lainoja hakea myös mobiililla?

Kyllä.

✅ Voinko hakea lainaa kaikilla mobiililaitteilla?

Kyllä. Nykyiset lainapaikat tukevat poikkeuksetta kaikkia mobiililaitteita, eli voit hakea lainaa iOS, Android ja jopa Windows-laiteilla.

✅ Onko lainan hakeminen mobiililla turvallista?

Kyllä. Mobiilisti lainan hakeminen on ihan yhtä turvallista kuin siinä tapauksessa jos lainahakemus tehdään pöytäkoneella tai läppärillä. Lainapaikat ovat pitäneet asianmukaisesti huolta myös mobiiliversioidensa asianmukaisesta suojauksesta.

✅ Pitääkö minun ladata laitteelleni joku sovelllus ennen kuin voin hakea lainaa mobiililla?

Joillakin lainapaikoilla on oma ladattava sovellus tarjolla, jonka voi niin halutessaan ladata omalle mobiililaitteelleen. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan lainaa voi hakea myös lainapaikan suoraan selaimeen avautuvassa versiossa.

✅ Kuka voi hakea lainaa mobiililla?

Kuka tahansa henkilö joka täyttää lainapaikan lainakriteerit voi niin halutessaan hakea lainaa myös mobiilissa.


Lainaa.com

Lainaa.com on uudistunut. Olet vanhalla sivulla.

Siirry uudelle sivustolle