Lainaa netistä

Kun lainarahan tarve iskee syystä tai toisesta, on kätevää hakea lainaa netistä. Lainahakemuksen täyttäminen netissä on uskomattoman helppoa ja salamannopeaa. Lainaa.com-lainasivuston kautta löydät itsellesi lainan tuossa tuokiossa ja voit myös niin halutessasi kilpailuttaa lainasi useilla tunnetuilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla. Voit hakea Lainaa.comin sivun kautta 100-60 000 euroa lainarahaa.

 

Lainahakemus

Lainasumman ollessa 10000 ja takaisinmaksuajan 5 vuotta. Takaisinmaksettava summa on 11623, eli 193,71€/kk.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26 %, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5 %. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % - 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60 000 €.

 

Lainojen yhdistäminen

Lainaa.comin hakemuksen avulla voit yhdistää olemassa olevat lainasi yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi. Jos sinulle on kertynyt useita pienehköjä lainasummia, lainojen yhdistäminen Lainaa.comin sivun kautta voikin olla tarkemman harkitsemisen arvoinen asia.

Luonnollisesti myös lainan hallitseminen helpottuu, kun joudut huolehtimaan enää vain yhdestä lainasta. Yhdistelylaina on siis ainoastaan järkevä ratkaisu monen pienen lainan rinnalla. Lainaa.comin sivulta löytyvän helpon lainahakemuksen avulla yhdistät olemassa olevat lainasi tuosta vain nopeasti ja helposti.

Kilpailuta lainat

Saat Lainaa.comin hakemuksella itsellesi helposti runsaan määrän upeita lainatarjouksia. Kilpailuttamisen avulla voi säästää paljon riihikuivaa rahaa ja se onkin syy, miksi me kannustamme kilpailuttamaan.

Kilpailuta lainat ilmaiseksi tästä!

Lainaa netistä ilman vakuuksia

Lainan hakeminen ilman vakuuksia onnistuu Lainaa.comin lainahakemuksella. Kaikki lainatarjoukset, jotka saat itsellesi, ovat vakuudettomia lainoja. Sinun ei siis tarvitse huolehtia vakuuksista tai takaajista. Meidän kauttamme saat itsellesi helposti lainarahoitusta ilman vakuuksia.

Lainaa netistä ilman takaajia

Lainaa.com-sivusto ohjaa hakemukset rahoituslaitoksille, jotka myöntävät lainoja ilman takaajia. Täytät vain helpon hakemuksemme ja saat itsellesi useita hyviä lainatarjouksia ilman takaajia. Sinun ei siis tarvitse vaivata sukulaisia tai tuttavia kiusallisilla takaus- tai vakuuspyynnöillä, vaan kaikki hoituu käden käänteessä yksinkertaisen verkkohakemuksen välityksellä.

Vertaile lainat

Lainojen vertailu säästää rahaa ja aikaa. Jokaisen kannattaakin hyödyntää ilmainen lainavertailu ja pyytää itselleen mahdollisimman monen eri luotonantajan lainatarjous. Näin varmistetaan kaikista edullisin lainatarjous.

Koska netistä löytyy tätä nykyä jopa reilut sata laadukasta luotonantajaa, olisi niiden vertailu ilman apua aikaa vievä prosessi. Kaikeksi onneksi voit kuitenkin hyödyntää Lainaa.com-sivun palveluita ja vertailla useita kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia vain yhdellä ainoalla lainahakemuksella.

Kaiken muun hyvän lisäksi lainojen vertailu on aina ilmaista. Voit siis huoletta vertailla lainat kauttamme, eikä se maksa sinulle yhtään mitään. Lainoja vertaillessa kannattaa kuitenkin muistaa muutama seikka, joihin tulisi kiinnittää huomiota:

  • Muista tsekata lainojen korko
  • Vertaile lainojen takaisinmaksuaikoja
  • Tarkista lainaehdot huolella

Vertaile lainoja kauttamme. Lainavertailu varmistaa sinulle markkinoiden edullisimman lainan helposti, nopeasti ja turvallisesti.

Tutustu laajaan lainavertailuun tästä!

Hyvä tietää – kysymyksiä ja faktaa netissä lainaamisesta

Lainaa netistä
Lainaa netistä

Nyrkkisääntönä aina netistä lainarahoitusta hakiessa on se, että luottotiedot ovat kunnossa. Luottotiedot kertovat lainaajalle sen, miten lainanhakija on hoitanut raha-asiansa. Kannattaa siis pyrkiä pitämään omista luottotiedoistaan hyvää huolta, sillä ne vaikuttavat lainan hakemisen ohella myös moneen muuhun asiaan, kuten esimerkiksi asunnon vuokraamiseen ja jopa työpaikkojen hakemiseen.

Voit myös tarkistaa omat luottotietosi helposti ja veloituksetta kerran vuodessa joko Asiakastieto Oy:n tai Bisnoden kautta.

Lainaa netistä eri käyttötarkoituksiin

Lainaa voi hakea moneen eri käyttötarkoitukseen.
Hae lainaa eri käyttötarkoituksiin:

Usein kysyttyä

✅ Miten haen lainaa netistä?

Lainan hakeminen netistä on helppoa ja turvallista. Valitse ensiksi pankki tai lainapaikka jossa tutustut huolellisesi lainan ehtoihin. Tämän jälkeen täytät lainahakemuksen joka sisältää muun muassa henkilötietosi sekä tietysti tilinumero johon laina voidaan maksaa. Hakemuksen lähetettyä, pankki tai lainaaja tarkistaa luottotietosi ja mikäli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä niin laina hyväksytään ja maksetaan ilmoittamallesi pankkitilillesi.

✅ Voinko hakea useatakin lainaa kerralla?

Saman lainaajan tai pankin luona voit usein ainoastaan hakea ja saada yhtä lainaa kerralla. Mikäli tarvitset enemmän lainaa, voit anoa pankiltasi korotusta nykyiseen lainaasi. Tietysti voit myös halutessasi hakea lainaa usealta eri pankilta ja lainaajalta. Voit huoletta täyttää lainahakemus monella eri pankilla ja hakea lainaa. Toki on hyvä pitää mielessä että jokaisen hakemuksen yhteydessä otetaan luottotiedoista ote. Jos sinulla on luottotiedoissa monta kyselyä eri pankeilta, niin mahdollisuudet saada uutta lainaa saattaa johtaa kielteiseen lainapäätökseen.

✅ Maksaako lainan hakeminen netistä mitään?

Ei. Varsinaisen lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen ei koskaan maksa sinulle mitään. Se on aina ilmaista.

✅ Mitä korkoa saa kun lainaa netistä?

Todellinen vuosikorko vaihtelee eri pankeilla. Vuosikoron suuruus on Lainaa.com:in sivuilla haitarilla 10 – 30% väliltä riippuen pankista tai lainaajasta. Toki nimelliskorko saa olla korkeintaan 20%. Tämä lukee nykyään myös laissa jossa asetettiin lainoille korkokatto. Laki astui voimaan 1.9.2019 ja sen myötä kaikki lainat joita on otettu 1.9.2019 jälkeen eivät saa ottaa 20 prosenttia enempää nimelliskorkoa.

✅ Kuka voi hakea lainaa netistä?

Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka täyttävät lainapaikan kriteerit. Hakijan tulee olla kuitenkin vähintään 18-vuotias henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa.

✅ Miten suuren lainan voin hakea?

Netistä voi hakea lainaa jopa 60 000 euroa. Yrityslainojen kohdalla summa nousee jopa miljooniin.

✅ Milloin lainaa voi hakea?

Lainaa voi hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa. Jos lainarahalla on kiire, kannattaa hakemus kuitenkin tehdä lainapaikan asiakastuen aukioloaikana, sillä se nopeuttaa prosessia.

✅ Voinko hakea lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Voit toki hakea lainaa myös tässä tilanteessa, mutta mitä luultavimmin lainapäätös on kielteinen. Netin lainapaikat edellyttävät nimittäin yleensä puhtaita luottotietoja lainanhakijoilta. Lue lisää luottotiedoista täällä.

✅ Voiko netistä saada luottoa ilman vakituista työpaikkaa?

Kyllä. Voit saada luottoa netistä myös ilman vakituista työpaikkaa. Kaikki netin lainasivustoista eivät suinkaan vaadi, että sinulla on vakituinen työpaikka. Luonnollisesti jokainen rahoituslaitos kuitenkin määrittelee itse omat lainakriteerinsä, joten parhaiten selvität jokaisen lainasivuston ehdot tutustumalla niiden omilta sivuilta löytyviin tietoihin tai Lainaa.com-sivun kattaviin lainapaikka-arvosteluihin.

✅ Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia, kun haen lainarahoitusta Lainaa.comin kautta?

Et. Sinun ei tarvitse hommata itsellesi vakuuksia tai takaajia, vaan voit hakea kaikkia lainoja helposti ja nopeasti huolehtimatta kyseisistä asioista. Lainan hakemisesta tuleekin huomattavasti helpompaa ja kynnys madaltuu, kun ei tarvitse vaivata päätään vakuuksilla.

Lainaa voi myös hakea mobiililla
Lainaa voi myös hakea mobiilisti!

✅ Tarvitseeko minun toimittaa liitteitä lainan saamiseksi?

Ei. Lainaa.com mahdollistaa sinulle lainojen hakemisen helpolla ja nopealla verkkohakemuksella ilman, että sinun täytyy liittää mukaan ylimääräisiä dokumentteja. Jos lainasumma on suuri, voi rahoituslaitos pyytää todisteita tuloista. Jos rahoituslaitos tarvitsee sinulta lisäinformaatiota lainahakemukseesi liittyen, voit toimittaa liitteet sähköisesti.

✅ Maksaako lainan hakeminen Lainaa.comin sivuston kautta?

Ei, lainan hakeminen on aina ilmaista! Voit siis kaikessa rauhassa ja ilman huolen häivää tehdä lainahakemuksen ja klikata sen menemään ilman pelkoa, että siitä koituisi sinulle kuluja. Voit tarkistaa Lainaa.com-sivun kautta helposti sinulle tarjolla olevat lainatarjoukset ja niin halutessasi myös kilpailuttaa jo olemassa olevat lainasi.

✅ Mihin vuorokauden aikaan lainoja voi hakea?

Voit hakea lainarahoitusta netistä mihin vuorokauden aikaan tahansa, sillä koko lainanhakuprosessi tapahtuu Lainaa.comin omien verkkosivujen kautta. Jos sinulla on kiire lainarahojen saannin kanssa, niin yleissääntönä on kuitenkin se, että hakemus kannattaa laittaa menemään niin sanottuna virka-aikana. Näin tekemällä varmistat mahdollisimman nopean lainarahojen maksun tilillesi.

✅ Miksi Lainaa.com-palvelua kannattaa käyttää?

Lainaa.com-palvelua kannattaa käyttää, jos haluaa varmistaa, että tarjolla on markkinoiden edullisin lainatarjous. Tämän lisäksi kyseisen palvelun käyttäminen myös säästää aikaa, kun saat itsellesi jopa mahtavat 30+ lainatarjousta vain yhdellä ainoalla lainahakemuksella.

✅ Minkä verran voin hakea lainarahaa kauttanne?

Voit hakea lainaa netistä 100-60 000 euroa helposti ja nopeasti. Tarjolla on monenlaisia lainamuotoja, jotka kaikki ovat saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia. Niin halutessasi voit hakea itsellesi esimerkiksi seuraavia lainatuotteita:

✅ Kenelle Lainaa.com-palvelun käyttäminen sopii?

Lainaa.com-palvelun käyttäminen sopii loistavasti kaikille sellaisille henkilöille, jotka haluavat löytää itselleen nopeasti ja helposti edullisen lainan netin laajoilta lainamarkkinoilta. Tämän palvelun avulla säästät niin omaa aikaasi kuin myös rahaa, kun täytät vain yhden ainoan lainahakemuksen ja vastaanotat itsellesi jopa useita kymmeniä mahtavia lainatarjouksia!

✅ Onko Lainaa.com-lainapalvelun käyttäminen turvallista?

Kyllä. Kyseisen palvelun käyttäminen on täysin turvallista, eli voit täysin huoletta täyttää lainahakemuksen ja klikata sen eteenpäin. Kaikki tietosi ovat aina suojattuna asianmukaisesti ja sinulle välitetyt lainatarjoukset sekä niiden sisältämät tiedot pysyvät vain ja ainoastaan sinun, lainapalvelun sekä luotonantajan välisinä.

Lainoja löytyy siis joka lähtöön ja voit kattaa niillä helposti niin pientä kuin vähän suurempaakin lainarahan tarvetta. Itse lainahakemuksen teko on helppoa ja äärimmäisen nopeaa. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse koskaan enää stressata äkillistä rahapulaa, sillä siihen on olemassa helppo ja nopea ratkaisu Lainaa.com-sivun muodossa!


Lainaa.com

Lainaa.com on uudistunut. Olet vanhalla sivulla.

Siirry uudelle sivustolle