Lainaa pienellä kuukausierällä

Kukapa ei haluaisi saada lainaansa mahdollisimman pientä kuukausittaista maksuerää? Meidän kauttamme voit hakea helposti lainaa pienellä kuukausierällä vain täyttämällä sivuiltamme löytyvän helpon hakemuksen. Me hoidamme loput, eli toisin sanoen siis välitämme lainahakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat kaikki markkinoiden parhaimpia pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Hae lainaa pienellä kuukausierällä netistä

Lainan kuukausierä tarkoittaa lainasta kuukausittain maksettavaa summaa. Lainan kuukausierät jatkuvat niin kauan, kunnes koko lainasumma on maksettu takaisin korkoinen ja kuluineen. Lainanhakija tietää alusta alkaen jo lainaa ottaessaan sen, miten pitkä laina-aika on. Laina-aika löytyy selkeästi merkittynä lainasopimuksesta.

 

Lainahakemus

Lainasumman ollessa 10000 ja takaisinmaksuajan 5 vuotta. Takaisinmaksettava summa on 11623, eli 193,71€/kk.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26 %, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5 %. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % - 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60 000 €.

 

Mikä tahansa lainatuote markkinoiden pienimmillä kuukausierillä

Voit hakea kauttamme pienen pikalainan tai hieman suuremman kulutusluoton helposti ja nopeasti. Kun otat edullisen lainan, ei taloutesi joudu liian tiukille.

Monet kauttamme haettavista lainoista sisältävät myös maksuvapaita kuukausia ja eräpäivän siirrot ovat mahdollisia. Voit siis niin halutessasi ottaa vapaata kuukausittaisista lyhennyksistäsi, jos sen hetkinen elämäntilanteesi sitä vaatii.

Kauttamme haettavien lainojen kuukausierät ovat todella pieniä ja tämän lisäksi takaisinmaksu lainoissa on myös joustavaa. Hyvin usein sinulle annetaan jopa mahdollisuus lyhentää lainaa juuri sellaisissa erissä kuin sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Meiltä voitkin löytää lainan pienellä kuukausierällä. Hae lainaa Lainaa.comin hakemuksella ja anna meidän etsiä sinulle laina, jossa kulut, ehdot ja kuukausierät ovat kaikki markkinoiden alhaisimpia.

Usein kysyttyä

✅ Miten lainan kuukausierä muodostuu?

Lainan kuukausierään voi vaikuttaa itse. Mitä suurempi lainasumma on, sitä suurempi on myös kuukausierä.

✅ Miten voi saada pientä kuukausierää?

Valitsemalla pidempi laina-aika, saat lainallesi pienemmän kuukausierän.


Lainaa.com

Lainaa.com on uudistunut. Olet vanhalla sivulla.

Siirry uudelle sivustolle