Lomalaina

Monella meistä on matkahaaveita. Unelmakohde voi olla lähellä tai kaukana tai sitten kyseessä voi olla vaikkapa maailmanympärysmatka. Koska kaikki unelmat ovat toteuttamisen arvoisia, voit hakea lainaa meidän helpon hakemuksemme kautta. Lainasumma voi olla jopa 60 000 euroa ja maksuajaksi voi saada 20 vuotta. Lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.

Kun hakemuksen täyttää netissä, saa selville samalla myös kuukausierän ja lainan arvioidut kulut ja koron. Lainaa voi toki lyhentää myös sovittua kuukausierää enemmän. Suurin osa luotonantajista antaa mahdollisuuden muuttaa kuukausierää suuremmaksi tai tehdä ylimääräisen lyhennyksen.

Lomalainan avulla jokaisen on mahdollista lähteä joko soolomatkalle tai reissata yhdessä vaikkapa suuremman porukan kanssa.
Lomalaina

Netistä haettavan lomalainan edut

Meidän kauttamme haettava lomalaina on kuluiltaan ja koroiltaan edullinen. Me välitämme lainat yhteistyökumppaneillemme, joiden antamien tarjousten joukosta jokainen voi valita itselleen parhaimman lainan. Hakijan ei myöskään tarvitse täyttää kuin yksi hakemus. Sillä saa jopa yli 30 lainatarjousta. Meidän kauttamme haettavalle lomalainalle ei koskaan tarvita vakuuksia tai takaajia.

Lomalainan korot

Lomalainan korot vaihtelevat luotonantajan mukaan. Toki vuonna 2019 voimaan astunut lakimuutos on asettanut korkokatoksi 20%. Tämä on vain hyvä asia kuluttajan kannalta, sillä nykyisin lainojen korot eivät pääse nousemaan liian korkeiksi.

Lainan korkojen osalta tulee kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon. Todelliseen vuosikorkoon on laskettu niin nimelliskorko kuin kaikki muutkin lainaan liittyvät kulut. Se kertoo siis sen, kuinka kalliiksi laina loppujen lopuksi tulee.

Yleisesti ottaen lomalainan ottaminen on kuitenkin kohtalaisen edullista, sillä meidän kauttamme löydät kaikki luotonantajat, jotka pitävät korot maltillisina.

 

Lainahakemus

Lainasumman ollessa 10000 ja takaisinmaksuajan 5 vuotta. Takaisinmaksettava summa on 11623, eli 193,71€/kk.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26 %, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5 %. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % - 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60 000 €.

 

Usein kysyttyä

✅ Kuka voi hakea lomalainaa?

Lomalainan myöntämiskriteerit vaihtelevat luotonantajat mukaan. Hakijan tulee kuitenkin olla täysi-ikäinen ja omata puhtaat luottotiedot. Hakijalta vaaditaan myös pysyvä osoite Suomessa sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

✅ Miten lomalainaa maksetaan takaisin?

Lomalainaa maksetaan takaisin kuukausittain.

✅ Voiko lomalainaa hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa?

Lomalainaa on mahdollista hakea myös rinnakkaishakijan kanssa ja sitä suositellaan erityisesti tilanteissa, joissa lainamäärä on kohtalaisen suuri.


Lainaa.com

Lainaa.com on uudistunut. Olet vanhalla sivulla.

Siirry uudelle sivustolle