Luottokortti

Luottokortti on ympäri maailmaa toimiva maksukortti, jonka avulla voi maksaa ostoksia niin fyysisissä kaupoissa kuin myös netissä shoppaillessa. Luottokorteille saa myös korotonta maksuaikaa parhaassa tapauksessa jopa 50 vuorokautta. Useimmissa korteissa luottoraja nousee jopa 10 000 euroon, eli sillä voi tehdä niin halutessaan helposti hieman suurempiakin ostoksia.

 • Useimpiin luottokortteihin on saatavissa 500-10 000 euron luottoraja
 • Korotonta maksuaikaa saa jopa 50 vuorokautta
 • Luottokortteihin on liitetty runsaasti monia upeita etuja

Luottokortti on paras vaihtoehto lainalle, sillä se on joustava, jatkuvasti käytettävissä oleva ja sen avulla voi rahoittaa jopa 10 000 euron suuruisia ostoksia helposti. Kaiken lisäksi ostoksille saa korotonta maksuaikaa kortista riippuen 30-50 vuorokautta.

Hae luottokorttia netissä

Luottokortti
Luottokorttia voi nykyisin hakea netin kautta helposti ja nopeasti. Sivuiltamme löytyvässä luottokorttivertailussa perehdymmekin hieman tarkemmin siihen, miten homma kokonaisuudessaan toimii. Kerromme myös siitä, minkälaisia etuja eri luottokortteihin on saatavilla ja minkälaisia kriteereitä eri kortit pitävät sisällään.

 1. Luottokortti on nopea ja helppo hakea netistä
 2. Päätös saatavilla heti
 3. Kortti saapuu noin viikon kuluessa postitse

Hyvä ja edullinen luottokortti on saatavilla helpommin kuin koskaan ennen. Kaiken lisäksi markkinoilta löytyy nykyisin todella monipuolisesti erilaisia toimijoita, joilta voi hakea luottokorttia. Lainaa.comin sivuilla olemme esitelleet kaikki parhaimmat luottokortit sekä kertoneet myös niiden erityisominaisuuksista ja hakuprosessista.

Voit hakea luottokorttia kätevästi suoraan netistä helpolla verkkohakemuksella

Mitä etuja luottokorteissa on

 • Korotonta maksuaikaa – Joissakin korteissa korotonta maksuaikaa 30-50 päivää
 • Kerää bonuspisteitä – Voit kerätä ja saada etuja useimmilla luottokorteilla
 • Käteistä aina kun sitä tarvitsee – Olemassa kortteja, joilla voi nostaa rahaa ilman nostokuluja
 • Matkavakuutus tai kotivakuutus – Moniin luottokortteihin on myös liitetty matka-tai kotivakuutus, joihinkin kummatkin
 • Lentopisteet – Luottokortti saattaa mahdollistaa myös lentopisteiden keräämisen
 • Kortti ilman vuosimaksua – Yllättävän moni kortti ei peri vuosimaksuja luottokortista
 • Erilaiset ravintola- tai hotelliedut – Moniin luottokortteihin kuuluu myös erilaisia alennuksia tai muita etuja tietyissä ravintoloissa ja hotelleissa asioidessa
 • Autonvuokraus – Myös edut autonvuokraukseen liittyen ovat yleisiä luottokorttietuja
 • Maailmanlaajuinen käyttö – Oikeastaan kaikki kortit ovat käytettävissä ympäri maailmaa
 • Tuoteturvavakuutus – Monista luottokorteista löytyvä tuoteturvavakuutus korvaa jo ostetun vahingoittuneen tuotteen
 • Ostoturva – Ostoturva turvaa kortilla ostetut tuotteet esimerkiksi katoamisen, varkauden tai rikkoutumisen sattuessa
 • Luottoraja – Luottokortteihin kuuluu aina luottoraja, joka on yleisimmin jotakin väliltä 500-10 000 euroa
 • Luottokorttien kuluttajansuojalaki – Tämä tarkoittaa sitä, että kun maksat lennot luottokortilla, on kortinhaltijalla kuluttajansuojalaki turvanaan esimerkiksi tilanteessa, jossa lentoyhtiö hakeutuu yllättäen konkurssiin.

Kattava luottokorttivertailumme kertoo sinulle selkokielellä luottokorttien ominaisuuksista ja eduista selkeästi niin, että sinun on helppoa valita niiden joukosta itsellesi paras mahdollinen luottokortti.

Mitä luottokorttiin voi liittää?

Useimmissa luottokorteissa luottoraja asettuu välille 500-10 000 euroa. Luottokortteihin on myös mahdollista hankkia niin sanottuja rinnakkaiskortteja esimerkiksi perheenjäsenille. Yleensä rinnakkaiskortit kerryttävät myös pisteitä tai vaikka bonusta ja niiden keräämät edut siirtyvät kätevästi suoraan pääkortille.

Valitse itsellesi parhaiten soveltuva luottoraja. Voit saada sitä useimpiin luottokortteihin 500-10 000 euron luottorajan.

Minkälaisia kortteja on olemassa?

Kortteja löytyy nykyisin siis vähän joka lähtöön ja kaikki niistä eivät suinkaan ole luottokortteja. Kerromme tässä lyhyesti eri korteista ja siitä, minkälaiseen käyttöön ne soveltuvat parhaiten.

Electron-kortti – Näppärä peruskortti, jossa katevaraus tehdään pankkitililtä. Electron-korttiin ei kuulu luotto-ominaisuutta, eli tehdäkseen ostoksia tilillä on oltava katetta.

Debit-kortti – Samaan tapaan toimiva peruspankkikortti kuin Electron. Ostot tai rahan nosto veloitetaan siis suoraan pankkitililtä. Sekä Debit kuin myös Electron soveltuvat hyvin myös opiskelijoille ja nuorille.

Prepaid-kortti – Hyvä idea vaikka valmistujais- tai syntymäpäivälahjaksi. Kortti toimii niin, että siitä maksetaan avausmaksu ja talletetaan haluttu rahasumma. Tämän jälkeen se toimii samalla tavoin kuin Visa tai Mastercard.

Visa-luottokortit – Kansainvälisesti tunnettu toimija, jolla löytyy korttivalikoimaa joka lähtöön. Visa-luottokortti löytyykin muodossa tai toisessa melkein jokaisen lompakosta. Sopii loistavasti esimerkiksi paljon matkustaville ja netissä shoppaileville. Luottokortteja sekä yksityishenkilöille kuin myös yrityksillekin.

Mastercard-luottokortit – Myös tämän toimijan luottokortit ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja. Ne toimivat kaikkialla ja niihin on liitetty yleensä myös runsaasti erilaisia mielenkiintoisia ominaisuuksia. Myös Mastercard-luottokortit ovat hyvä valinta maailman matkaajille tai ison luottorajan tarpeessa oleville.

Amex-luottokortit – Hyvämainen ja tunnettu luottokorttien myöntäjä. Kyseisen toimijan kortit ovat ehdoiltaan hyviä ja niihin on myös liitetty oma Cashpoints-ohjelma, joka tuo runsaasti etuja mukanaan. Tarjolla esimerkiksi Amex Green, Amex Gold, Amex Platinum ja Amex Black. Amex-korteissa on myös mukavan kokoiset luottorajat sekä maailmanlaajuinen käyttöalue.

Luottokorttivertailu

Voit tutustua sivuillamme markkinoiden laajimpaan luottokorttivertailuun silloin, kun olet etsimässä itsellesi sopivaa luottokorttia. Lainaa.com esittelee kaikki Suomen parhaimmat kortit helposti ja vaivattomasti, olipa toive luottorajalle sitten pieni tai suuri. Useimpiin kortteihin on liitetty mukavasti rahanarvoisia etuja.

Luottokortilla ostosten teko on mukavaa ja vaivatonta, kun kylkiäisenä saa korotonta maksuaikaa 30-50 vuorokautta ja ostoksia suojaa osto- ja tuoteturva.

Luottokortteihin yleisesti liitettyjä etuja ovat esimerkiksi:

 • Koroton maksuaika
 • Osto- ja tuoteturva
 • Maksuvapaat kuukaudet
 • Matkavakuutus ja peruutusturva
 • Palkinto- ja lentopisteiden keräysmahdollisuus
 • Edut useissa hotelleissa, ravintoloissa ja autovuokraamoissa

Suomen markkinoilta löytyvät luottokortit tarjoavat yleensä kaikkia edellä mainittuja etuja ja luonnollisesti niihin on saatavilla mukavan kokoisia luottorajoja. Yleensä luottokorttien luottorajat ovat jotakin väliltä 500-10 000 euroa, eli niillä voi hoitaa hieman suurempiakin ostoksia tai arjen yllättäviä menoja helposti ja vaivattomasti.

Vertaile luottokorttien ominaisuuksia

Lainaa.comin luottokorttivertailun avulla selvität eri korttien ominaisuudet sekä sen, miten niitä voi hakea. Kortteja löytyy nykyisin joka lähtöön ja riippuukin ihan omista tarpeista, minkälainen kortti soveltuu itselle parhaiten.

Luottokorttien lisäksi yleisimpiä kortteja ovat Electron- ja Debit-kortit. Edellä mainitut eivät kuitenkaan ole luottokortteja, mutta ne ovat käteviä ja kaikille haettavissa olevia peruspankkikortteja. Vaikka kyseiset kortit ovatkin käteviä käyttää, eivät ne silti päihitä luottokortteja. Luottokortit turvaavat ostoksia, tuovat mukanaan etuja ja antavat mukavasti korotonta maksuaikaa ostoksille.

Valitse oikeanlainen luottokortti juuri sinun tarpeisiisi, olitpa sitten paljon matkusteleva tai paljon netissä shoppaileva.

Esimerkiksi sellaisessa tilanteessa, jossa ostoksia tehdään runsaasti netistä tai matkustelu kuuluu arkeen, voi olla hyvä idea hankkia luottokortti. Luottokortit nimittäin suojaavat ostosten tekijää huomattavasti paremmin, mutta tämän lisäksi niiden käyttöalue on myös huomattavasti laajempi kuin Electron- ja Debit-korteissa. Luottokorttivertailun avulla voit selvittää, mikä olisi kaikkein paras kortti juuri sinulle.

Luottokorttien yksi hyvä puoli on myös se, että ne eivät myöskään tarvitse lainkaan nettiyhteyttä. Ostoksia voi siis tehdä vaikka lennolla tai jossakin muualla, missä yhteyttä ei ole saatavilla. Tästä syystä kerromme luottokorttivertailuissamme kaiken mahdollisen, mitä sinun pitää tietää, kun olet etsimässä hyvät ehdot omaavaa ja paljon etuja mukanaan tuovaa luottokorttia itsellesi.

Kannattaa siis tutustua laatimaamme luottokorttivertailuun ja ottaa selvää, mikä kortti sopii itselle kaikkein parhaiten.

Mistä paras luottokortti?

Lainaa.comin sivusto vertailee ja esittelee sinulle kaikki markkinoilta löytyvät luottokortit. Olemme koonneet ne kätevästi tälle sivulle, jossa voit tutustua niiden hakukriteereihin, hinnoitteluperusteisiin sekä niihin liitettyihin erilaisiin etuihin. Myös luottokorttien vertailu kannattaa, sillä luottokorttien ominaisuudet ja esimerkiksi luottorajat saattavat vaihdella suuresti.

Listaltamme löytyy takuuvarmasti oikeanlainen luottokortti joka tarpeeseen, olitpa sitten maailmanmatkaaja tai muuten vain luottokortin tarpeessa. Tutustu siis kattavaan ja helposti luettavaan listaamme ja valitse korttien joukosta itsellesi sopivin. Kerromme myös hakuohjeet, joten pääset kätevästi täyttämään hakemuksen heti sopivan kortin löydyttyä.

Kaiken muun hyvän lisäksi luottokorttien hakeminen on myös todella helppoa, sillä voit vain muutamalla klikkauksella siirtyä sivuiltamme kortinmyöntäjän sivuille ja täyttää siellä nopean luottokorttihakemuksen. Päätös luottokortin saatavuudesta tulee heti ja jos se on myönteinen, saapuu kortti noin viikossa.

Kaikki tapahtuu siis sähköisesti ja aikaa kortin hakemiseen menee vain noin muutama minuutti.

 

Lainahakemus

Lainasumman ollessa 10000 ja takaisinmaksuajan 5 vuotta. Takaisinmaksettava summa on 11623, eli 193,71€/kk.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26 %, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5 %. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % - 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60 000 €.

 

Usein kysyttyä

✅ Miten nopeasti saan luottokortin?

Tämä riippuu hyvin paljon luottokortin myöntäjästä, mutta päätöksen kortin saatavuudesta saat yleensä heti ja kortti saapuu postitse sinulle noin viikon kuluessa.

✅ Kuka voi hakea luottokorttia?

Eri kortinmyöntäjillä on erilaiset kriteerit, mutta yleensä kortinhakijan tulee kuitenkin olla vähintään 18-vuotias. Tämän lisäksi moni kortinmyöntäjä vaatii säännöllisiä tuloja, puhtaat luottotiedot sekä Suomen kansalaisuutta.

✅ Miten luottokortin luottoraja määrittyy?

Luottoraja muodostuu tulojesi ja luottokelpoisuutesi perusteella.

✅ Miten suuren luottorajan voin saada korttiini?

Voit saada jopa 20 000 euron luottorajan, mutta markkinoilta löytyy myös kortteja, joihin ei ole määritelty luottorajaa valmiiksi ollenkaan.

✅ Voinko hakea itselleni useita luottokortteja?

Kyllä. Voit niin halutessasi hakea luottokorttia monelta eri korttiyhtiöltä tai pankilta.

✅ Mitä kuluja luottokortteihin sisältyy?

Luottokorteista peritään usein vuosimaksu, tilinhoitomaksu sekä korko. Tarjolla on kuitenkin myös luottokortteja, jotka ovat saatavilla ilman vuosimaksua.

✅ Mitä on koroton maksuaika?

Koroton maksuaika on luottokorttiyhtiön kortinhaltijalle antama aika, jolloin luotolla tehdyistä ostoksista ei peritä lainkaan korkoa. Laskun voi maksaa kokonaan pois ennen korottoman maksuajan päättymistä, jolloin ostoksille ei kerry ylimääräisiä kuluja.

✅ Miten lyhennän luottokorttilaskuani?

Yleensä kortinhaltijalle lähetetään joka kuukausi lasku kortilla tehdyistä ostoksista. Laskun voi maksaa kokonaan tai erissä.


Lainaa.com

Lainaa.com on uudistunut. Olet vanhalla sivulla.

Siirry uudelle sivustolle