Luottokorttien edut

Luottokortin korotonta maksuaikaa

Luottokorteissa on monia etuja, jotka tekevät niiden hankkimisen kannattavaksi. Monen kuluttajan kannalta tärkeintä on koroton maksuaika. Luottokortin tehtävä on tuoda joustoa talouteen ja se onnistuu kätevästi korottoman maksuajan avulla. Luottokortin säännöistä ja ehdoista selviää, kuinka kauan korotonta maksuaikaa saa. Parhaimmillaan maksuvapaita kuukausia käyttämällä maksuaikaa saa vieläkin enemmän. Maksuvapaita kuukausia voi yleensä saada kaksi kappaletta vuodessa. Maksuvapaita kuukausi ei saa käyttää peräkkäisinä kuukausina.
Luottokortin korotonta maksuaikaa
Osto- ja tuoteturva suojaa kuluttajaa siinä tilanteessa, kun ostettu tuote ei olekaan luvatun kaltainen tai jos se rikkoutuu ennen aikojaan. Luottokorttiyhtiö voi myös auttaa kiistatilanteissa, jos myyjä ei suostu korvaamaan viallista tuotetta. Sama pätee luottokortin mukana tulevaan ilmaiseen matkavakuutukseen. Vaikka vakuutuksen antaja onkin vakuutusyhtiö, luottokorttiyhtiö auttaa aina pulassa olevaa.

Sen lisäksi, että luottokorteilla tehdyillä ostoksilla voi kerryttää lentopisteitä, voi pisteitä käyttää paljon muuhunkin. Pisteitä voi käyttää esimerkiksi hotelleissa. Näiden lisäksi luottokorteilla voi saada etuja niin ravintoloissa kuin autovuokraamoissakin. Edut vaihtelevat luottokorttiyhtiön ja luottokortin luokituksen mukaan.


Lainaa.com

Lainaa.com on uudistunut. Olet vanhalla sivulla.

Siirry uudelle sivustolle