Matkalaina

Jos matkakuume iskee päälle, on Matkalaina silloin tarpeen. Sen saat tietenkin meiltä nopeasti ja helposti. Kun lainaa haetaan netistä, on lainapäätös saatavilla välittömästi. Näin ollen Matkalaina pystyy toteuttamaan monia unelmia. Lainaa.comin hakemuksella haettavat lainat ovat aina vakuudettomia, eikä niihin tarvita myöskään takaajia. Tämä on myös yksi niistä syistä, miksi niitä on helppo ja nopea hakea.

Ota matkalaina ja lähde haaveilemallesi matkalle!

Haaveiletko lyhyestä pyrähdyksestä Eurooppaan vai pidemmästä kaukomatkasta? Sillä ei ole väliä, sillä meidän kauttamme voit hakea lainaa 100-60 000 euroa. Kyseisillä summilla pidemmätkin reissut onnistuvat takuulla.

Lainanhakijat pyrkivät etsimään aina edullista ja joustavaa lainaa. Matkalaina on yksi luotonantajista, joka tarjoaa todella monipuolisesti lainaa monissa eri elämäntilanteissa oleville.

Koska meidän kauttamme haettavat lainat kilpailutetaan jopa useilla kymmenillä eri pankeilla ja rahoituslaitoksilla, saat takuulla lainaehdoiltaan parhaimman mahdollisen lainan.

 

Lainahakemus

Lainasumman ollessa 10000 ja takaisinmaksuajan 5 vuotta. Takaisinmaksettava summa on 11623, eli 193,71€/kk.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26 %, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5 %. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % - 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60 000 €.

 

Toteuta unelmasi edullisen matkalainan avulla!

Hakemuksen jälkeen maailma on avoinna ja voit varata juuri sellaisen matkan, mistä olet aina haaveillut. Kauttamme haettava matkalainat ovat myös maksueriltään varsin kohtuullisia. Pääset siis nauttimaan elämästä täysillä ja saat itsellesi upeita ja uusia kokemuksia kauttamme haettavan edullisen matkalainan avulla.

Unelmat on tehty toteutettaviksi. Lähde sinäkin siis toteuttamaan omia unelmiasi meidän avullamme!

Usein kysyttyä

✅ Paljonko Matkalainaa voi hakea?

Matkalainaa voi hakea 100 – 60 000 euroa.


Lainaa.com

Lainaa.com on uudistunut. Olet vanhalla sivulla.

Siirry uudelle sivustolle