Joustoluotto

Kilpailuta joustoluotot nopeasti, helposti ja reilusti netissä!

Lainaa.com

Reilumpaa apua arjen rahahuoliin

 • Nopeasti täytettävä hakemus
 • Kattava joustoluottojen kilpailutus
 • Lainaa jopa 60 000 euroa
 • 1–20 vuoden maksuaika
 • Kilpailutuksessa mukana yli 40 lainaajaa

Lainahakemus

Lainasumman ollessa 10000 ja takaisinmaksuajan 5 vuotta. Takaisinmaksettava summa on 11623, eli 193,71€/kk.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26 %, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5 %. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60 000 €.

Täytä lainahakemus

Kilpailuta joustoluotot helpolla ja nopealla hakemuksella

Täytä yksinkertainen hakemuksemme. Kilpailutuspavelumme on täysin ilmainen ja hakemuksen lähettäminen ei sido sinua lainan ottamiseen.

Kilpailutamme lainat

Saat lainatarjoukset kymmeniltä rahoittajilta

Kilpailutamme samalla hakemuksella yli 40 joustoluottoa tarjoavaa pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat tarjoukset kaikilta rahoittajilta, joilta voit saada lainaa.

Valitse paras laina

Valitse paras joustoluotto

Saat lainatarjoukset nopeasti ja selkeästi listattuna. Sinun on helppo valita tarjousten joukosta halvin joustoluoton tarjoaja (sinun ei tietenkään tarvitse ottaa lainaa, jos et halua).

Kilpailuta joustoluottoja tarjoavat kumppanimme yhdellä hakemuksella

Yli 40 pankkia ja lainalaitosta toimivat yhteistyössä Lainaa.comin kanssa. Tämän ansiosta löydämme parhaat lainatarjoukset automaattisesti. Hakemuksen jättäminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa. Meiltä saat yhdellä hakemuksella kymmeniä lainatarjouksia ja voit myös yhdistää lainasi samalla hakemuksella.

instabank
komplettbank.fi
resurs bank
Banknorwegian.fi
brabank
bigbank
collectorbank
nordax bank
tf bank
fellow finance
risicum
gfmoney
tando
mylender
ferratum
credigo
halino
credit24
kaarna
Aasa
lainaaja
saldo
euroloan
balanzia
yritysluotto
easycredit
cashbuddy
avida finans
bondora
laina-fi
suomilimiitti
ostosraha
yleislaina
mobify
surimo
vivus
lainasto
luotottaja
lainaamo
fin-yritysrahoitus

Miksi joustoluotot kannattaa kilpailuttaa Lainaa.comin avulla?

Tarjoamme paljon vaihtoehtoja

Lainojen hinnoista on hankalaa saada laajempaa kokonaiskuvaa ennen kuin saat useita lainatarjouksia. Kilpailutamme kymmeniä pankkeja ja rahoitusyhtiöitä yhdellä hakemuksella, joten saat helposti selville mistä saat joustoluottoa parhailla ehdoilla.

Säästämme huomattavasti aikaasi

Edullisen lainan ja itselle luotettavan oloisen rahoitusyhtiön etsiminen vie mahdollisesti jopa päiviä. Uskomme, että aikasi on sinulle tärkeää, joten kun jätät hakemuksen kauttamme, niin lyöt kymmeniä kärpäsiä samalla iskulla, koska hakemuksemme tavoittaa kymmeniä lainantarjoajia.

Kannustamme vastuulliseen lainanottoon

Joustoluotto on siitä kätevä lainatuote, että sitä voi nostaa oman käyttötarpeen mukaan. Me emme kuitenkaan halua kuluttajien käyttävän joustoluottopalveluita heppoisin perustein, vaan mielestämme niitä tulee hyödyntää ainoastaan tilanteissa, joissa lainaa käytetään välttämättömiin hyödykkeisiin. Ylimääräisen taskurahan nostaminen baari-iltojen ratoksi ei kannata!

Joustoluottojen kilpailutus on kaikille täysin ilmaista

Kun kilpailutat joustoluotot Lainaa.comin kautta, niin haluamme sinun tietävän, että se on sinulle ja kaikille muille maksutonta. Hakemuksen jättäminen ei myöskään vaikuta lainojen hintoihin, etkä sitoudu hakemuksen yhteydessä mihinkään sopimuksiin, ellet tee sopimusta lainasta.

Lainaa.com suosittelee sinulle joustoluoton sijasta:

Vakuudeton laina

Normaalia vakuudetonta lainaa

Vaikka joustoluotto kuuluu Lainaa.comin palveluihin, niin yleisesti suosittelemme kertaluontoisena nostona otettavaa lainaa, koska jatkuvasti käytössä oleva joustoluottotili saattaa olla lainanottajalle petollinen houkutus.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistämistä, jos sinulla on entuudestaan lainaa

Emme kannusta joustoluottotilin avaamiseen, joissa sinulla jo entuudestaan lainaa tai esimerkiksi luottokortti käytössäsi. Suosittelemme aina maksamaan entiset lainat pois yhdellä suuremmalla ja edullisemmalla lainalla. Yksi lainanlyhennys tulee edullisemmaksi, kuin usean lainan lyhentäminen (huom. ei päde asuntolainan kohdalla). Yhdistelylainat voit kilpailuttaa Lainojen yhdistäminen -sivullamme.

Joustoluoton kulujen hahmottaminen

Joustoluoton käyttöä voi olla hankala hahmottaa

Joustoluottotili, jonka palvelut ovat aina tarjolla, ei ole välttämättä kannattavin lainapalvelu. Pienempien nostojen hinta saattaa nousta huomaamatta, vaikka rahan kohtuukäyttöön pyrkisikin. Tällöin siitä voi tulla pikavippien korvike, mikä ei ole hyvä asia kenenkään taloudelle.

Hyödyllistä tietoa joustoluotosta

Joustoluotto poikkeaa muista lainatuotteista siinä, että joustoluotossa lainanottajalle myönnetään henkilökohtainen limiitti, eli luottoraja. Luottoa voi sitten nostaa oman käyttötarpeen ja limiitin rajoissa.

Limiitin suuruus liikkuu yleisesti 1000 – 5 000 euron välillä.

Nostetun joustoluoton voi käyttää vapaavalintaiseen kohteeseen tai käyttötarkoitukseen. Muistutamme kuitenkin nostojen vastuullisesta käytöstä, jotta pienten nostojen kasaantuminen ei pääse yllättämään ikävästi!

Joustoluotot kannattaa kilpailuttaa mahdollisimman monen lainantarjoajan kesken, sillä lainojen hinnat ja sopimusehdot voivat poiketa toisistaan tuntuvasti. Lainaa.com kilpailuttaa lainat ilmaiseksi useiden pankkien ja lainapalveluiden kesken. Yhdellä hakemuksella saat selville, millä ehdoilla saisit lainaa Suomen luotettavilta tahoilta.
 1. Tee päätös: tarvitsetko todella joustoluottotiliä?
 2. Täytä lainahakemus
 3. Kilpailutamme lainat ja saat listan lainatarjouksista
 4. Sopivan tarjouksen löydettyäsi voit hyväksyä lainatarjouksen
 5. Joustoluottotili avataan käyttöösi jopa samana päivänä
 1. Joustoluoton hakeminen on helppoa
 2. Saat joustoluottotilin käyttöösi todella nopeasti
 3. Maksat kuluja sekä korkoja ainoastaan nostamastasi luotosta
 1. Helppokäyttöisyys voi olla myös kirous; pienet lainasummat kasaantuvat huomaamatta.
 2. Luottojen nosto voi jäädä tavaksi. Monet varmasti tuntevat sen tyypin, joka aina tarvitsee rahaa lainaan ennen palkkapäivää.
 3. Jatkuvasti tappiin nostettu joustoluottotili menettää joustavuutensa.
 4. Joustoluotto ei sovellu hyvin velkajärjestelyihin, jos pienlainoja on kertynyt useita.
 5. Limiittiin voi sisältyä luotonvarausprovisio.

Usein kysyttyjä kysymyksiä joustoluotoista

Voit jättää hakemuksen ilman erillisiä dokumentteja tai asiakirjoja. Jotkut lainantarjoajat saattavat tarvita todistuksen hakijan varallisuudesta tai tuloista ehtona lainan myöntämiselle. Mikäli valitsemasi tarjous vaatii erillisiä lisäpapereita, saat niistä ilmoituksen. Usein mitään liitteitä ei kuitenkaan tarvita, vaan automaattinen kilpailutuksemme on riittävä.

Muista kuitenkin täyttää tiedot tarkasti hakemukseen!

Kaikki Lainaa.comin yhteistyökumppanit ovat 100% luotettavia. Näin myös kaikki kauttamme haetut joustoluotot täysin turvallisia. Nykyinen lainsäädäntö ja korkokatto ovat muuttaneet joustoluottoja myös entistä edullisemmiksi.
Lainaa.com on palvelu joustoluottojen hintavertailuun. Saat yhdellä hakemuksella kymmeniä tarjouksia, joista sinun on helppoa seuloa parhaat päältä. Säästät tällä tavalla myös huomattavasti aikaasi!
Suosituimmat joustoluottolimiitit ovat suuruudeltaan yleensä 1000 – 5000 euroa, mutta pankista tai lainantarjoajasta riippuen limiitti voi liikkua jopa kymmenissä tuhansissa euroissa. Voit kilpailuttaa lainat Lainaa.comilla aina 60 000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöillä on vaihtelevat kriteerit lainojen ja luottojen myöntämiselle. Yleisesti kriteerit ovat seuraavanlaiset:

 • Hakijalla tulee olla ikää vähintään 18–25 vuotta
 • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen
 • Hakijalla tulee olla riittävät vakituiset tulot
 • Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa
 • Hakijalla tulee olla suomalainen puhelinnumero ja pankkitili
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

Hylätyn hakemuksen syynä voivat olla esimerkiksi seuraavat tekijät:

 • Virheellisesti ilmoitetut tulotiedot
 • Virheellisesti ilmoitetut asumiskulut
 • Maksuhäiriömerkintä
 • Vakituiset tulot ei ole riittävät