Joustoluotto

Joustoluotto on yksi netistä haettavissa lainatuotteista. Se on toimintaperiaatteeltaan hieman erilainen kuin monet muut lainatuotteet, sillä joustoluotossa luotonhakijalle myönnetään oma henkilökohtainen limiitti eli luottoraja. Tämän limiitin puitteissa luottoa voi sitten nostaa aina, kun ylimääräiselle rahalle on tarvetta. Joustoluottoihin liittyy monia hyviä etuja, joiden takia yhä useampi kuluttaja on päätynyt ottamaan itselleen kätevän ja elämää helpottavan joustoluoton.

Joustoluotto

Netistä haettavan joustoluoton edut

Joustoluoton etuja ovat esimerkiksi se, että ne ovat helposti haettavissa, nopeasti saatavilla ja niiden lainakriteerit ovat varsin kohtuullisia. Tämän lisäksi yksi suurimpia etuja on myös se, että joustoluotossa kuluja ja korkoja kertyy vain ja ainoastaan siitä luoton määrästä, joka on nostettu.

Joustoluotto on lainatuote, jossa kuluja ja korkoja kertyy vain nostetusta luotosta

Joustoluottoa voikin pitää hyvin kätevänä arjen vararahastona vähän samaan tapaan kuin luottokorttia. Joustoluottoja löytyy monelta eri lainasivustolta, eli valinnanvaraa on runsaasti.

Joustoluoton edut pähkinänkuoressa:

 • Helppo hakuprosessi
 • Nopeasti saatavilla
 • Kuluja ja korkoja kertyy vain nostetusta luotosta

Joustoluottoa voi hakea aina sadasta eurosta jopa 5 000 euroon saakka. Yleisin joustoluotolle myönnetty limiitti eli luottoraja asettuu kuitenkin 100-2 000 euron välimaastoon. Joustoluottoa maksetaan takaisin joustavasti, eli luotonhaltija voi maksaa sitä takaisin kuukausittain erissä tai koko luoton kerralla. Luottoa myös vapautuu käyttöön sitä mukaa, kun luottoa lyhennetään.

Joustoluotto on helppo hakea ja sitä voi saada aina 100 eurosta jopa 5 000 euroon saakka. Haku tapahtuu näpsäkästi sähköisen hakemuksen avulla.

Onko joustoluotto turvallinen lainatuote?

Kyllä. Joustoluotto on myös ehdottoman turvallinen lainatuote. Tästä pitää huolen nykyinen lainsäädäntö sekä sivustojen asianmukaiset suojausmenetelmät. Joustoluottoa hakiessa ei siis tarvitse turhaan stressata turvakysymyksiä miettien, sillä koko prosessi on tehty kuluttajalle turvalliseksi.

Mistä löydän edullisen joustoluoton?

Löydät edullista joustoluottoa meidän sivujemme kautta tutustumalla kattaviin ja mielenkiintoisiin arvosteluihimme. Suosittelemme ehdottomasti myös kilpailuttamaan ja vertailemaan joustoluottoja, sillä koroissa ja kuluissa on eroja.

 • Tutustu sivuiltamme löytyviin arvosteluihin
 • Vertaile ja kilpailuta
 • Tutustu hyvin lainatarjoukseen

Vaikka lainarahalla olisikin kiire, ei eri lainatarjouksiin tutustumista kannata jättää välistä. Vertailulla voidaan varmistaa edullisimman lainatarjouksen hyväksyminen.

Mistä hakea nopea joustoluotto?

Nopeat joustoluotot löytyvät meidän sivujemme kautta. Voit ensin tutustua kattaviin ja puolueettomiin lainapaikka-arvosteluihimme ja siirtyä sen jälkeen lainahakemuksen tekemiseen. Lainahakemuksen voi halutessaan tehdä useampaankin paikkaan ja varmistaa näin, että lainatarjouksia olisi mahdollisimman monta tutkailtavana.

Joustoluotto on kätevä lainatuote, joka on saatavilla yleensä todella nopeasti!

Joustoluotot maksetaan lainanhakijan tilille jopa muutamissa minuuteissa tai viimeistään saman päivän aikana.

Joustoluottojen korot ja kulut

Joustoluottojen kulurakenne eroaa suuresti muista netin lainatuotteista, sillä kuluja ja korkoja kertyy vain ja ainoastaan nostetun lainan määrästä. Joustoluotossa korkotaso alkaa yleensä noin neljästä prosentista.

Joustoluottoihin lisätään koron lisäksi luoton käsittely- ja nostokulut sekä laskutuskulut.

Miten haen joustoluottoa?

Joustoluoton hakeminen on helppoa kuin mikä, sillä se tapahtuu helposti lainapaikan omien verkkosivujen kautta. Yleensä lainahakemuksen täyttämiseen ei mene aikaa kuin muutama minuutti. Alapuolella voit tutustua helppoon ja selkeään ohjeeseen, jossa käymme askel askeleelta läpi, miten joustoluottoa haetaan.

 1. Etsi mieluinen lainapaikka/lainapalvelu
 2. Täytä sähköinen hakemus
 3. Klikkaa se eteenpäin
 4. Vastaanota lainatarjous/lainatarjoukset
 5. Valitse mieluinen ja hyväksy luotto
 6. Vastaanota rahat

Yleensä joustoluotot ovat myös saatavilla ilman vakuutta tai ilman takaajia, mikä luonnollisesti madaltaa monien kynnystä joustoluoton hakemiseen. Joustoluoton hakuprosessi onkin äärimmäisen helppo ja nopea, minkä takia se soveltuu hyvin myös kiireiselle lainanhakijalle.

 

Lainahakemus

Lainasumman ollessa 10000 ja takaisinmaksuajan 5 vuotta. Takaisinmaksettava summa on 11623, eli 193,71€/kk.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26 %, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5 %. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % - 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60 000 €.

 

Usein kysyttyä

✅ Mikä joustoluotto on?

Joustoluotto on lainamuoto, jossa lainanhakijalle myönnetään niin sanottu jatkuva luottotili. Sille määritellään joku tietty luottoraja eli limiitti ja se on lainaajan käytössä jatkuvasti sovittuun luottorajaan saakka. Sieltä voi siis nostaa rahaa aina tarpeen vaatiessa, juuri itselle soveltuvia summia.

✅ Mihin joustoluotto soveltuu?

Joustoluotto on monipuolinen lainatuote, jota voi käyttää arjen yllättäviin menoihin, remonttiin, matkusteluun ja harrastustoiminnasta koituvien laskujen maksamiseen.

✅ Tarvitaanko joustoluottoon vakuus tai takaaja?

Yleinen käytäntö on että joustoluotto on ilman vakuuksia tai takaajia saatavilla.

✅ Onko joustoluotto kallis lainatuote?

Ei. Kuitenkin myös joustoluotot kannattaa kilpailuttaa, sillä niistä perittävissä nostopalkkioissa/provisioissa, sekä koroissa löytyy usein eroja lainapaikkakohtaisesti.

✅ Miten joustoluottoa maksetaan takaisin?

Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausittain. Yleensä niille on määritelty joku minimilyhennys, joka täytyy vähintään maksaa.

✅ Kuka voi hakea itselleen Joustoluottoa?

Joustoluotto on haettavissa lainapaikasta riippuen, kaikille vähintään täysi-ikäisille henkilöille, joilla on luottotiedot kunnossa. Jokainen lainapaikka kuitenkin määrittelee itse omat ikärajansa, sekä muut lainaehtonsa.

✅ Kuinka paljon takaisinmaksuaikaa Joustoluotolle voi saada?

Hyvin yleistä on, että Joustoluotoissa takaisinmaksuaika vaihtelee välillä 3 – 36 kuukautta. Yleensä Joustoluottoja myös maksetaan takaisin joustavasti, eli luotonantaja on määritellyt kuukausittaisen vähimmäislyhennyksen, joka avoinna olevasta lainasummasta tulee minimissään lyhentää.

✅ Miten Joustoluoton luottoraja määrittyy?

Joustoluoton luottoraja määritellään jokaiselle lainanhakijalle henkilökohtaisesti ja siihen vaikuttavat lainanhakijan tulot, maksuhistoria sekä sen hetkinen taloudellinen tilanne.


Lainaa.com

Lainaa.com on uudistunut. Olet vanhalla sivulla.

Siirry uudelle sivustolle