Lainavertailu

Lainavertailu 2020 -sivumme avulla löydät itsellesi parhaan lainan nopeasti. Alta löydät kaikki Lainaa.comin arvostelut.

 

Lainahakemus

Lainasumman ollessa 10000 ja takaisinmaksuajan 5 vuotta. Takaisinmaksettava summa on 11623, eli 193,71€/kk.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26 %, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5 %. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % - 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60 000 €.

 

Usein kysyttyä

✅ Miksi lainavertailua kannattaa tehdä?

Lainavertailun avulla pystyt säästämään helposti satoja tai parhaassa tapauksessa jopa tuhansia euroja.

✅ Mihin seikkoihin minun tulee kiinnittää huomiota lainavertailua tehdessä?

Erityishuomiota kannattaa kiinnittää lainan todelliseen vuosikorkoon sekä lainasta perittäviin erilaisiin kuluihin. Pääsääntö on, että edullista lainaa etsittäessä, lainan todellisen vuosikoron tulisi olla mahdollisimman matala.

✅ Maksaako lainavertailu jotain?

Ei. Lainavertailu on aina ilmaista, joten senkin takia se kannattaa muistaa tehdä.

✅ Miten vertailen lainat?

Lainojen vertaileminen on helppoa esimerkiksi Lainaa.comin hakemuksen avulla. Voit vertailla lainoja myös itsenäisesti, mutta luonnollisesti se on huomattavasti hitaampaa.

✅ Miten lainavertailu toimii?

Lainavertailu esittelee kaikki lainaan liitetyt kulut sekä koron selkeästi ja helppotajuisesti niin, että saatujen tietojen perusteella on helppo valita juuri itselle sopiva laina.

✅ Voinko vertailla kaikkia lainatuotteita?

Kyllä. Voit vertailla nykyisin kaikkia lainatuotteita helposti ja nopeasti.


Lainaa.com

Lainaa.com on uudistunut. Olet vanhalla sivulla.

Siirry uudelle sivustolle