Lainavertailu

Lainavertailu löytää halvimmat lainatarjoukset heti!

Lainaa.com

Reilumpaa apua arjen rahahuoliin

 • 100% ilmainen lainavertailu
 • Lähetä hakemus muutamassa minuutissa
 • Vertaile ja vastaanota laina jopa saman päivän aikana
 • Vertaile lainoja 60 000 euroon asti
 • Pisimmillään jopa 20 vuoden maksuaika
 • Vertailuta lainat yli 40 lainantarjoajan kesken

Lainahakemus

Esimerkkilaina: Lainasumma 15 000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Lainan todellinen vuosikorko 5,54 %. Avausmaksu 49 €. Laina-aika 4 vuotta. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 16 712 €. Kuukausittainen lyhennys 348 €.

Täytä lainahakemus

Vertaile lainat ilmaiseksi simppelillä hakemuksella

Lainaa.comin hakemuksen täyttämisessä menee vain muutama minuutti, eikä se maksa mitään tai sido sinua mihinkään.

Kilpailutamme lainat

Vertaile lainoja kymmenien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken

Palvelumme toimii yhteistyössä 40 rahoitusyhtiön ja pankin kanssa, joiden tarjouksia voit vertailla helposti täyttämällä yhden ainoan hakemuksen.

Valitse paras laina

Valitse vertailun jälkeen mieleisin laina

Saat selkeän listauksen kaikista tarjolla olevista lainoista pian hakemuksen jätettyäsi. Jos löydät mieleisen tarjouksen, niin saat sopimuksen tehtyäsi rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Lainavertailussa mukana 40 pankkia ja rahoitusyhtiötä

Meidän kanssa yhteistyössä toimii yhteensä 40 pankkia ja rahoituslaitosta. Yhdellä hakemuksella voit kilpailuttaa ne kaikki. Kilpailutuksen jälkeen voit hakea lainaa suoraan netistä. Voit myös yhdistää lainasi saman hakemuksen avulla. Alla näet yhteistyökumppanimme.

instabank
komplettbank.fi
resurs bank
Banknorwegian.fi
brabank
bigbank
collectorbank
nordax bank
tf bank
fellow finance
risicum
gfmoney
tando
mylender
ferratum
credigo
halino
credit24
kaarna
Aasa
lainaaja
saldo
euroloan
balanzia
yritysluotto
easycredit
cashbuddy
avida finans
bondora
laina-fi
suomilimiitti
ostosraha
yleislaina
mobify
surimo
vivus
lainasto
luotottaja
lainaamo
fin-yritysrahoitus

Miksi käyttää Lainaa.comia lainojen vertailuun?

Toimimme avoimesti ja rehellisesti

Lainaa.comin toiminta perustuu hyvälle etiikalle. Haluamme auttaa kuluttajia välttämään epäedullisia lainoja ja kyseenalaisilla moraaleilla toimivia lainanantajia. Kannustamme myös kuluttajia tekemään hyvin harkittuja, taloudellisesti kannattavia lainoja. Yhteistyökumppanimme lukeutuvat Suomen luotetuimpiin lainantarjoajiin.

Löydämme parhaat ehdot lainoille

Oli laina pieni tai suuri, on erittäin tärkeää huomioida, että millaiset ehdot ottamasi laina sisältää. Maksuvapaat kuukaudet, joustavat maksupäivät ja mahdollisuus maksaa laina pois etuajassa ilman lisäkuluja ovat sellaisia asioita, jotka helpottavat tuntuvasti lainan poismaksua ja arkielämää.

Listaamme halvimmat korot

Lainavertailun ensimmäinen tarkoitus on löytää matalin korko lainalle. Kun lähetät hakemuksen kauttamme, niin listaamme sinulle selkeästi kaikkien lainatarjouksien korot, jotta pysyt valitsemaan edullisimman tarjouksen.

Näe selkeästi, mikä lainassa maksaa

Lainan oheiskulut lasketaan mukaan todelliseen vuosikorkoon, joka on se todellinen hinta, jonka maksat lainasta. Listaamme koron ja ehtojen lisäksi selkeästi myös kaikki palvelumaksut, joita saamasi lainatarjoukset sisältävät.

Lainaa.com tarjoaa reilumpaa apua lainavertailuun

Säästöpossu

Lainavertailu säästää selvää rahaa

Ensimmäinen ja tärkein syy lainavertailulle on se, että näet heti, kuka tekee sinulle markkinoiden edullisimman lainatarjouksen. Pitkän tähtäimen lainan hinnan ero voi olla rahoittajasta riippuen satoja tai jopa tuhansia euroja.

Säästä aikaa

Lainavertailu säästää aikaa

Lainavertailun ei tarvitse viedä kauaa aikaa. Itse tehtynä lainavertailu voi viedä kymmeniä tunteja, mutta palvelumme avulla tavoitat sen sijaan kymmeniä lainantarjoajia yhdellä hakemuksella muutamassa minuutissa!

Halvin laina

Lainavertailun tekeminen ei maksa mitään

Vaikka vertailun tekeminen itse vie aikaa, se on kuitenkin täysin ilmaista. Mutta jos haluat säästää aikaa vertailun tekemisessä Lainaa.comin kautta, niin sinun ei myöskään tarvitse maksaa siitä senttiäkään. Palvelumme on täysin ilmainen kaikille käyttäjille, eikä käyttö vaikuta millään tavalla lainojen hintoihin!

Puolueeton lainavertailu

Lainavertailumme on puolueetonta

Lainaa.comin yhteistyökumppanit on valikoitu tarkoin Suomen luotettavimpien rahoitusyhtiöiden joukosta, mutta hakemuksen yhteydessä emme suosi mitään palvelua erityisesti, eli kaikki tarjoukset listataan tasa-arvoisesti niiden omiin lukuihin ja ehtoihin perustuen.

Lainakulut

Saat lainaa suurella todennäköisyydellä

Jos täytät hakijana kaikki lailliset kriteerit lainan myöntämiselle, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä, niin saat lainaa korkealla todennäköisyydellä, koska kauttamme saatavat laina ovat vakuudettomia ja saat tarjouksia suurelta määrältä lainayhtiöitä.

Tietoa lainavertailusta

Lainoihin sisältyy erilaisia korkoja ja nämä korot voivat vaihdella myös lainayhtiöiden kesken. Nimelliskorko on lainan hinnan peruskorko (max. 20 %), joka sisältää myös viitekoron (keskimäärin 1 % lainan hinnasta). Todellinen vuosikorko sisältää kaikki kulut koroista palvelumaksuihin.

Lainan korkoon kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, koska pieneltäkin tuntuva prosenttiero tarjouksien välillä voi kuukausien ja vuosien kuluessa kasaantua huomattavaksi hintaeroksi.

Lainojen hintaan lasketaan mukaan myös erilaiset palvelumaksut. Maksuksi voidaan laskea esimerkiksi lainatilin perustamismaksu tai kuukausittainen lainatilin ylläpitomaksu. Näiden hintojen eroavaisuus on aikanaan ollut suurta lainantarjoajien kesken.

Nykyisin sivukulut eivät saa olla yli 150 euroa vuodessa, joten kiinnitä huomiota siihen, että tarjouksen tehnyt rahoitusyhtiö noudattaa tätä lakia ja yritä katsoa, kuka perii sinulta vähiten kuluja!

Pitemmät laina-ajat madaltavat kuukausieriä ja helpottavat arkea joustavuudellaan. Vaikka lainalle tulisikin pidemmällä maksuajalla enemmän hintaa, niin pienempien maksuerien ansiosta lainan ottanut pystyy myös elämään kohtuuhintaisempaa arkea.

Lainaa.comin kautta saadut lainatarjoukset voivat antaa jopa 20 vuotta maksuaikaa.

Palvelumme ei yleisesti suosittele pikavippeihin turvautumista, sillä niissä on yleensä suurimmat korot ja kulut. Pikalainojen käyttökohteina on usein ollut heräteostokset, jota emme pidä rahan käytön kannalta vastuullisena. Mikäli kuitenkin tarvitset lainaa pienemmänkin summan, niin kannustamme käyttämään niitä vain välttämättömiin ja oman talouden kannalta hyödyllisiin tilanteisiin. Älä myöskään unohda kilpailuttaa lainatarjouksia joka kerta!

 • Hakijan alin ikä on lainantarjoajasta riippuen väliltä 18–25 vuotta
 • Suomen kansalaisuus on ehtona lainan myöntämiselle
 • Lainan ehtona on riittävät vakituiset tulot, jotka vaihtelevat yhtiöittäin
 • Vakituinen suomalainen kotiosoite
 • Tavoitettava puhelinnumero suomalaisessa liittymässä
 • Hakijalla tulee olla puhdas luottorekisteri, ei maksuhäiriömerkintöjä
 1. Ennen hakemuksen täyttämistä mieti, että tarvitsetko todella lainaa
 2. Täytä lainahakemus
 3. Hakemuksesi lähetettyäsi se menee kaikille yhteistyökumppaneillemme
 4. Saat listauksen tarjouksista. Valitse sopivin tarjous hinnan ja ehtojen perusteella
 5. Tee sopimus lainasta sen lainayhtiön kanssa, jonka tarjouksen valitsit
 6. Vastaanota lainarahat tilillesi jopa samana päivänä

Kysymyksiä lainavertailusta

Lainavertailu mahdollisimman monen lainantarjoajan kesken voi viime kädessä säästää sinulle satoja tai jopa tuhansia euroja selvää rahaa.

On suositeltavaa vertailla lainat aina ennen lainan hakemista.

Sinun kannattaa myös kilpailuttaa olemassaolevat lainasi tietyin väliajoin ja tarkastaa saisitko nykyhetkellä saman lainan paremmilla ehdoilla ja halvemmalla korolla.

Lainoja vertaillessa kannattaa huomioida erityisesti todellinen vuosikorko ja mitä kaikkia kuluja siihen sisältyy. Mitä matalampi todellinen vuosikorko, sitä halvempi laina.

Lainaa.comin lainavertailu on aina ilmaista käyttäjilleen, eikä sen käyttö vaikuta myöskään potentiaalisesti otettavan lainan hintaan nyt tai tulevaisuudessa.

Täyttämällä ja lähettämällä Lainaa.comin lainahakemuksen. Vertailun voi tehdä myös itse ottamalla oma-aloitteisesti yhteyttä lainantarjoajiin, mutta tämä vie huomattavasti enemmän aikaa ja on 40 kertaa työläämpää.

Kun lähetät lainahakemuksen, niin saat nopeasti listauksen kaikista tarjolla olevista lainoista pyytämällesi summalle ja maksuajalle. Näet listauksesta selkeästi lainan hinnat sekä ehdot, joka tekee lainan valinnasta paljon helpompaa.

Kyllä, palvelumme kautta voit vertailla kaikkia listaamiamme lainatuotteita.

Löydät muun muassa vertailutuksen: vakuudettomille lainoille, lainojen yhdistämiselle, kulutusluotoille ja jopa pikavipeille (vaikka niiden ottamista emme suosittele).