Lainojen yhdistäminen

Yhdistä lainat reilummin!

Lainaa.com

Reilumpaa apua arjen rahahuoliin

 • Lähetä hakemus 5 minuutissa
 • Nopea kilpailutus, rahat tilille jopa samana päivänä
 • Yhdistä lainat 60 000 euroon asti
 • Maksuaikaa jopa 20 vuotta
 • Kilpailuta yhdistelylainasi 40 rahoittajan kesken

Lainahakemus

Esimerkkilaina: Lainasumma 15 000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Lainan todellinen vuosikorko 5,54 %. Avausmaksu 49 €. Laina-aika 4 vuotta. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 16 712 €. Kuukausittainen lyhennys 348 €.

Täytä lainahakemus

Hae yhdistelylainaa sitoumuksetta

Nopeuta lainojen yhdistämistä täyttämällä hakemus palvelussamme. Et sitoudu hakemuksen lähettämisessä mihinkään.

Kilpailutamme lainat

Kilpailutamme yhdistelylainat

Lainaa.com toimii yhteistyössä yli 40 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa. Saat kymmeniä lainatarjouksia lainojen yhdistämiseen, yhdellä hakemuksella.

Valitse paras laina

Valitse halvin yhdistelylaina

Saat minuuteissa listauksen tarjolla olevista yhdistelylainoista. Valitse mieleisesi ja voit nostaa rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kilpailuta kaikki kumppanimme yhdellä hakemuksella

Yli 40 pankkia ja muuta lainalaitosta toimivat yhteystyössä kanssamme. Tämän ansiosta löydämme parhaat lainatarjoukset automaattisesti, minkä ansiosta voit halkea halvempaa lainaa netissä heti. Hakemuksen jättäminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa. Meiltä saat yhdellä hakemuksella kymmeniä lainatarjouksia!

instabank
komplettbank.fi
resurs bank
Banknorwegian.fi
brabank
bigbank
collectorbank
nordax bank
tf bank
fellow finance
risicum
gfmoney
tando
mylender
ferratum
credigo
halino
credit24
kaarna
Aasa
lainaaja
saldo
euroloan
balanzia
yritysluotto
easycredit
cashbuddy
avida finans
bondora
laina-fi
suomilimiitti
ostosraha
yleislaina
mobify
surimo
vivus
lainasto
luotottaja
lainaamo
fin-yritysrahoitus

Miksi yhdistäisit lainat Lainaa.comin avulla?

Olemme suorapuheisia lainakierteiden vaaroista

Meillä ei ole tavoitteena saada sinua pahentamaan velkakierrettä uusilla lainoilla. Silloin, kun haet meidän kauttamme yhdistelylainaa, niin tavoitteenamme on saada taloutesi takaisin raiteilleen.

Parhaat lainan ehdot

Suuremman yhdistelylainan pois maksaminen voi kestää vuosia, jonka aikana elämäntilanne ja varallisuus saattavat muuttua. Lainaa.com etsii sinulle luottoyhtiöt, jotka tarjoavat eniten joustoa lainan takaisinmaksussa.

Halvimmat korot

Yhdistelylaina pitää ottaa mahdollisimman matalalla korolla, koska sen tarkoitus on auttaa sinut pois veloista pidemmällä aikavälillä. Lainaa.com listaa sinulle edullisimmat korot yhdellä hakemuksella.

Halvimmat kulut

Kun tavoitteenasi on maksaa kaikki velat pois, niin sinun täytyy yrittää säästää kaikissa ylimääräisissä kuluissa. Lainan kulut saavat olla enintään 150 euroa vuodessa, mutta autamme sinua löytämään ne lainantarjoajat, jotka eivät veloita maksimisummia.

Lainaa.com tarjoaa reilumpaa apua lainojen yhdistelyyn

Skippaamme turhat myyntipuheet

Lyömme faktat tiskiin

Haluamme pitää lainojen yhdistämisen mahdollisimman selkeänä. Emme halua tylsistyttää sinua turhalla jaarittelulla ja kerromme suoraan lainojen yhdistämisen tosiasiat, hyödyt ja riskit. Kun kilpailutat yhdistelylainat kauttamme, niin haluamme sinun tietävän, että tavoitteemme on helpottaa rahatilannettasi.

Emme tyrkytä

Emme painosta sinua ottamaan lainaa

Lainaa.com luottaa omaan harkintakykyysi siinä, että tarvitseeko sinun ottaa lainaa. Siksi emme harrasta massiivisia markkinointikampanjoita tai yritä kaunistella totuutta. Meidät kuitenkin löytää aina helposti osoitteesta Lainaa.com, jos lainojen kilpailutus on sinulle ajankohtaista.

Riskitön kilpailutus

Pyydä tarjous ilman riskejä

Jos päätät pyytää tarjouksen yhdistelylainalle, niin sinulla on edelleen täysi päätäntävalta olla ottamatta lainaa, jos sinulle tarjotut vaihtoehdot eivät tunnu sopivilta.

Tietoa lainojen yhdistämisestä

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että maksat useammat pienemmät lainat pois yhdellä uudella lainalla ja voit näin säästää lainojesi kuluissa.

Lainojen yhdistäminen selkeyttää taloutesi hallintaa. Yhdellä lainalla on myös ainoastaan yhdet sivukulut, joiden kertyminen useasta lainasta voi tulla monin verroin kalliimmaksi.

Voit kilpailuttaa yhdistelylainan aivan kuten muutkin lainat. Näin löydät todennäköisesti edullisimman vaihtoehdon. Lainaa.com tekee tämän puolestasi täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

 1. Laske, kuinka paljon olet yhteensä velkaa
 2. Tee kaavakkeellamme hakemus tarvitsemallesi summalle
 3. Kilpailutamme hakemuksesi yli 40 rahoitusyhtiön ja pankin kesken
 4. Tutustu sinulle tarjottuihin vaihtoehtoihin
 5. Valitse itsellesi sopivin tarjous. Ota huomioon hinta ja maksuehtojen kattavuus
 6. Maksa aikaisemmat velkasi pois saamallasi lainalla
 7. Sitoudu uuteen yhden velan sisältävään maksusopimukseen ja noudata sitä tarkasti

Älä missään tapauksessa ota uutta velkaa ainakaan ennen kuin olet taas velaton.

 • Voit selvästi säästää velkojesi kuluissa ottamalla yhdistelylainan. Pienlainoilla on tunnetusti suuret todelliset vuosikorot ja jos olet ottanut lainoja eri rahoittajilta, niin lainojen sivukuluissa voi myös olla suuria eroja. Kun maksat pois yhtä velkaa, niin maksat vain yhden lainan korkoa ja sivukuluja, joka tulee sinulle halvemmaksi pitkällä tähtäimellä.
 • Yhden velan pois maksaminen säästää aikaasi, koska sinun ei tarvitse koordinoida useita maksusopimuksia. Tiedät silloin myös paremmin todellisen varallisuustilanteesi, joka helpottaa takaisinmaksua. Jos varallisuustilanteesi on odotettua parempi, niin voit maksaa velkojasi takaisin nopeammin.
 • Monet pankit eivät tarjoa yhdistelylainaa, koska niiden tulot saattavat perustua vahvasti pienlainojen korkoihin ja kuluihin. Tämän vuoksi ottamissasi pikavipeissä ja kulutusluotoissa saattaa olla ehdoissa erillinen maksu lainojen etuajassa pois maksamiselle siltä varalta, että haluat kuitata pikalainasi toiselta rahoittajalta otetulla yhdistelylainalla. Lue lainojen ehdot aina tarkasti!
 • Joudut maksamaan yhdistelylainaa pois yleensä pidemmän ajan, koska sen tarkoituksena on saada taloutesi takaisin järjestykseen. Se ei ole helppo keino itsensä kuiville nostamiseen, vaan sinun täytyy maksaa velkasi pois säntillisesti.
Voit kilpailuttaa yhdistelylainasi myös itse ottamalla yhteyttä eri pankkeihin ja rahoitusyhtiöihin. Itse tekemällä tähän tosin saattaa kulua aikaa useita tunneista muutamaan päivään – Lainaa.com tekee saman työn jopa muutamassa minuutissa.

Yleisimmät kysymykset lainojen yhdistämisestä

Lainaa.com ei itse lainaa rahaa tai toimi luotonantajan virassa. Toimimme kilpailutuspalveluna, jonka tarkoituksena on säästää sinulta aikaa ja rahaa lähettämällä tarjouspyyntösi samanaikaisesti kaikille kanssamme yhteistyössä toimiville rahoittajille.

Kun olet lähettänyt palvelumme kautta tarjouspyynnön yhteistyökumppaneillemme, niin sopimus lainasta tehdään valitsemasi rahoittajan ja sinun välillä.

Yhdistelylainatarjouksen pyytäminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua sopimuksellisesti vielä mihinkään. Jos löydät itsellesi mieluisan tarjouksen, niin lainan hinnat ja ehdot ovat ne, jotka valitsemassasi tarjouksessa on ilmoitettu. Muista siis lukea lainaehdot huolella ennen niiden hyväksymistä.

Lainaa.comin yhteistyökumppanit tarjoavat lainaa 2000 eurosta aina 60 000 euroon asti.

 • Yhdistelylaina voi pienentää lainan kuukausimaksuja niin, että velkoja on helpompi maksaa pois tasaisella tahdilla
 • Kun et maksa pois useamman lainan kuluja, niin pystyt käyttämään enemmän varojasi itse lainan lyhentämiseen
 • Kun maksat vain yhtä lainaa, niin sinulla on pienempi riski unohtaa maksueriä
 • Yhdistelylaina saattaa tarjota pienlainoja enemmän joustavuutta maksusuunnitelmassa

Kilpailutus on paras tapa löytää edullinen yhdistelylaina. Tämä voi kuitenkin viedä tuntuvasti aikaasi, jos yrität tehdä vertailun itse ottamalla yhteyttä pankkeihin. Lainaa.comin kautta voit kilpailuttaa kymmeniä pankkeja hetkessä yhdellä hakemuksella.

Kaikkien lainatyyppien yhdistäminen onnistuu yhteistyökumppaneidemme ilmoittamien lainasummien rajoissa. Ei siis ole merkitystä, että onko sinulla velkaa kortilla, pikavippejä tai joustoluottoa kontollasi.

Yhteistyökumppaneidemme tarjoamat lainat ovat pääsääntöisesti vakuudettomia. Takaajan tai vakuuksien mahdollisuudesta voi keskustella suoraan luotontarjoajien kanssa. Vakuudet tai lainan takaaja saattavat laskea tuntuvasti riskiluokitustasi ja siten uuden lainan korkoa.