Lainaa.com istutapuita.fi

Kampanjaehdot – Lainaa.com istuttaa yhden puun jokaista maksettua lainaa vastaan

Näitä kampanjaehtoja sovelletaan 1. joulukuuta 2020 alkaen ja ne ovat voimassa toistaiseksi.

Kampanjaehdot päivitetty 1.12.2020.

Kampanjaehdot

Kampanjatarjoukseen osallistuvat asiakkaat hyväksyvät nämä kampanjaehdot. Kampanjan järjestäjä (eli Lainaa.com, SEOSEON Europe S.L.) pidättää oikeuden lopettaa kampanjan tai muuttaa kampanjan ehtoja koska tahansa ja ilman erillistä ilmoitusta. Kampanja on voimassa toistaiseksi.

Järjestäjä

Kampanjan järjestäjä on SEOSEON Europe S.L. CIF: B76307735 (Lainaa.com), jonka toimipaikka sijaitsee osoitteessa Calle Puerto Rico 1, local 9, 35010 Las Palmas, Spain.

Kampanjaehdot ja -hinnat

Kampanjajakson aikana SEOSEON Europe S.L. (Lainaa.com) sitoutuu ostamaan yhden (1) puun istuksuksen Istutapuita.fi-palvelulta tai muun valitsemansa palvelun kautta jokaista myönnettyä ja maksettua lainaa vastaan, kun lainaan johtanut hakemus on lähetetty Lainaa.com-palvelun kautta.

Muut ehdot

Kampanjaan osallistuminen ja Lainaa.com-sivuston käyttö on käyttäjälle ilmaista, mutta kampanjaan osallistuja vastaa itse Lainaa.com-sivuston kautta hankkimastaan lainasta ja siihen liittyvistä kuluista.

Yksi istutettu puu maksaa kampanjan järjestäjälle 4 euroa. Jos Istutapuita.fi tai muu yhteistyökumppani muuttaa puun istutuksen hintaa, kampanja päättyy automaattisesti ja ilman erillistä ilmoitusta.

Myönnetyllä ja maksetulla lainalla tarkoitetaan Lainaa.comin kautta lähetettyä lainahakemusta, joka on hyväksytty ja maksettu lainanvälittäjän (LVS Brokers Oy) toimesta ja siitä on tilitetty sopimuksen mukainen komissio SEOSEON Europe S.L. (Lainaa.com):lle.

Kampanjan järjestäjä ei istuta puita tai tilaa puiden istutusta lainahakemuksia vastaan, joita ei ole käsitelty loppuun saakka, joita ei ole hyväksytty lainanvälittäjän toimesta, tai joista ei tulla maksamaan komissiota kampanjan järjestäjälle.

Puun istutus saa maksaa korkeintaan 3% myönnetyn ja maksetun lainasumman arvosta.

Kampanjan järjestäjä pyrkii tilaamaan puiden istutuksen kolmen (3) kuukauden aikana lainasumman maksamisesta, mutta joissakin tapauksissa prosessiin voi kulua kauemmin. Yhteistyökumppani istuttaa puut keväällä toukokuun ja kesäkuun taitteessa, kun luonto on istutukseen parhaimmillaan.

Kampanjan järjestäjä ei vastaa puiden fyysisestä istuttamisesta, vaan tämän suorittaa yhteistyökumppani. SEOSEON Europe S.L. (Lainaa.com) ei ole vastuussa Istutapuita.fi:n tai muiden yhteistyökumppaneiden toiminnasta eikä valvo heidän toimintaansa.

Näiden kampanjaehtojen lisäksi kampanjaan pätee normaalit palvelun käyttöehdot.


Osallistu puiden istuttamiseen kilpailuttamalla lainat meillä

Lainaa

Kilpailuta lainat