Pikalaina

Löydä reilumpi pikalaina kilpailutuksen kautta!

Lainaa.com

Reilumpaa apua arjen rahahuoliin

 • Täytät hakemuksen muutamassa minuutissa
 • Saat lainatarjoukset samoin tein
 • Lainojen kilpailutus 60 000 euroon asti
 • 1-20 vuotta maksuaikaa
 • Kilpailuta 40 pankkia ja rahoituslaitosta
 • Alle 2000 € lainat voit hakea täältä

Lainahakemus

Esimerkkilaina: Lainasumma 15 000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Lainan todellinen vuosikorko 5,54 %. Avausmaksu 49 €. Laina-aika 4 vuotta. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 16 712 €. Kuukausittainen lyhennys 348 €.

Täytä lainahakemus

Nopeasti lähetetty ja sitoutumaton hakemus

Lainaa.comin lainahakemuksen täyttää muutamassa minuutissa ilman sitoumuksia. Löydä halvimmat pikalainat hetkessä.

Kilpailutamme lainat

Teemme pikalainojen kilpailutuksen puolestasi

Hakemuksesi lähetetään kaikille 40:lle yhteistyökumppanillemme samalla kertaa ja voit kieltäytyä vapaasti tarjouksista.

Valitse paras laina

Löydä halvin pikalaina

Hakemuksesi saatuamme saat selkeän listauksen kaikista tarjouksista sähköpostiisi. Valitse mieleisin ja saa rahat tilille saman päivän aikana.

Kilpailuta kaikki kumppanimme yhdellä hakemuksella

Lainaa.com löytää sinulle edullisimmat pikalainatarjoukset 40 yhteistyökumppanin joukosta. Säästät kilpailutuksessa aikaa päiviä sen sijaan, että ottaisit heihin yhteyttä yksitellen omatoimisesti. Hakemus on sitoutumaton, eli hakemuksen jättäminen ei velvoita sinua ottamaan tarjouksia vastaan, mutta jos tarvitset lainaa nopeasti, saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

instabank
komplettbank.fi
resurs bank
Banknorwegian.fi
brabank
bigbank
collectorbank
nordax bank
tf bank
fellow finance
risicum
gfmoney
tando
mylender
ferratum
credigo
halino
credit24
kaarna
Aasa
lainaaja
saldo
euroloan
balanzia
yritysluotto
easycredit
cashbuddy
avida finans
bondora
laina-fi
suomilimiitti
ostosraha
yleislaina
mobify
surimo
vivus
lainasto
luotottaja
lainaamo
fin-yritysrahoitus

Miksi kilpailuttaisit pikalainat Lainaa.comin kautta?

Saat ison määrän lainatarjouksia

Lainamarkkinoilla on lukematon määrä erilaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, joilla on omat yrityskohtaiset korot, kulut sekä sopimusehdot. Pikalainat ovat aina olleet suhteellisen kalliita lainoja, joten on todella tärkeää tutustua tarjolla oleviin hintoihin huolella ja tehdä niiden perusteella harkittu päätös lainasta.

Ajattelemme asiakkaan turvallisuutta

Haluamme aidosti auttaa käyttäjiämme löytämään heille edullisimmat ja kattavimmat lainatarjoukset. Emme halua tyrkyttää kenellekään välttämättömiä lainoja, jotka saattaisivat olla haitallisia kuluttajan taloudelle. Mikäli elämäntilanteesi kuitenkin vaatii pikalainan ottamista, muista ehdottomasti kilpailuttaa ne ensin, ettet joudu maksamaan turhasta!

Palvelumme käyttö on ilmaista

Lainaa.comin hakemuksen lähetys ei sido hakijaa mihinkään tarjoukseen. Käyttäjillä on oikeus olla ottamatta mitään heille tarjottuja lainoja ja he sitoutuvat lainoihin vasta, jos he suostuvat johonkin tarjoukseen. Palvelumme käyttö ei myöskään näy minkäänlaisina lisäkuluina lainojen hinnoissa.

Säästämme tuntuvasti aikaasi

Edullisen ja ehdoiltaan kattavan lainan etsiminen voi viedä kymmeniä tunteja arvokasta aikaa, jonka käyttäisimme mielellämme johonkin muuhun. Mutta koska voit kilpailuttaa 40 rahoittajaa samalla hakemuksella, voit mitätöidä lähes kokonaan kilpailutukseen vaadittavan ajan.

Lainaa.com tarjoaa reilumpaa apua pikalainojen etsimiseen

Skippaamme turhat myyntipuheet

Saat listauksen halvimmista koroista

Pikalainojen nimelliskorot ovat pudonneet kauas pahimmista päivistä viime vuosina, mutta niissä on siitä huolimatta edelleen paljon säästämisen varaa. Monet lainantarjoajat pyytävätkin laillisesti maksimaalista korkoa pikalainoista, mutta Lainaa.comin kautta pystyt löytämään markkinoiden reiluimmat lainantarjoajat.

Emme tyrkytä

Etsimme pikalainat pienimmillä sivukuluilla

Sivukulut ovat lainan hintaan lisättäviä veloituksia, jotka nimelliskoron kanssa muodostavat pikalainan todellisen hinnan (todellinen vuosikorko). Sivukuluja ovat esimerkiksi lainanoton yhteydessä avattavan käyttötilin hoito- ja palvelumaksut. Kulut eivät saa olla enempää, kuin 150 € vuodessa, mutta Lainaa.comin kautta löydät ne rahoittajat, jotka eivät halua automaattisesti veloittaa sinulta maksimihintaa kuluista.

Riskitön kilpailutus

Löydät myös parhaat sopimusehdot

Jos pikalainan tarve on akuuttia, niin silloin hakijalla voi olla tarvetta kattaville sopimusehdoille. Nopean rahan tarpeessa olevan elämä on usein nuorallatanssia, jossa pienikin vastoinkäynti voi pilata rahatilanteen. Siksi lainalla tulisi olla asiakkaan kannalta suotuisat ehdot, jotta hän voi pyytää huonossa tilanteessa vaikkapa maksuerien lykkäämistä tai maksaa velkaa sovittua nopeammin hyvänä päivänä.

Tietoa pikalainoista

Pikalainat kannattaa aina kilpailuttaa. Niiden hinnat ovat yleisesti korkeita lyhyestä maksuajasta johtuen, mutta hinnat voivat erota huomattavasti lainantarjoajasta riippuen. Voit kilpailuttaa pikalainat Lainaa.comin kautta huoletta, koska hakemuksen lähettäminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään tarjoukseen.

Pikalainat olivat niiden alkuaikoina suuruudeltaan muutamasta kympistä muutamaan sataan euroon. Vuoden 2013 korkokattolaki madalsi tuntuvasti alle 2000 euron pikalainojen korkoja, mutta pikavippiyhtiöt kiersivät tätä lakia muuttamalla pikalainat nimellisesti yli 2000 euron joustoluotoiksi. Tämä porsaanreikä mahdollisti edelleen korkeat korot pikalainoille.

Vuoden 2019 uusittu korkokattolaki rajasi kaikkien kulutusluottojen nimelliskoron 20 prosenttiin, joka tukki tämän porsaanreiän laissa. Nykyään hinnoittelu onkin paljon tasapainoisempaa ja asiakkaan kannalta edullisempaa, mutta useimmat pikalainat kulkevat tänä päivänä usein kulutus- ja joustoluoton nimen alla.

Pikalainat sisältävät edelleen sivukuluja, joita saatetaan veloittaa esimerkiksi avattavan joustoluottotilin ylläpitokustannuksista. Nykyisin lainan sivukulut on määrätty laissa 150 euroon vuodessa, mutta Lainaa.comin kautta voi löytää ne rahoittajat, jotka tarjoavat edullisemmat hinnat kuluille.

 • Tarkista, että tarvitsetko todellisuudessa pikalainaa vai pystytkö hoitamaan rahoituksen jollain muulla keinolla
 • Mikäli rahan tarve on akuuttia, niin täytä Lainaa.comin hakemus ja lähetä se
 • Hakemus lähetetään kaikille haluamaasi lainatuotetta tarjoaville yhteistyökumppaneillemme. Saat listan tarjouksista mailiin 
 • Valitse itsesi kannalta sopivin lainatarjous. Huomioi hinnan lisäksi myös lainan ehdot!
 • Jos löydät mielestäsi sopivan tarjouksen, tee siitä sopimus tarjouksen tehneen rahoitusyhtiön kanssa
 • Rahat saadaan lähetettyä tilillesi jopa saman päivän aikana

Muista, että jos sinun tarvitsee avata joustoluottotili pikalainaa varten, niin käytä saldosta vain se, mitä oikeasti tarvitset!

 • Pikalainat voidaan myöntää nopealla varoitusajalla, eivätkä ne tarvitse takaajaa tai vakuuksia
 • Pikalainan käyttökohteet ovat vapaavalintaisia, eikä sitä tarvitse perustella. Käytä se kuitenkin fiksusti!
 • Pikalaina on monissa tapauksissa viimeinen oljenkorsi nopean rahan saamiseksi, kun muut vaihtoehdot on käyty läpi
 • Pikalainat ovat usein lainatuotteista kalleimpia
 • Pikalainan saamisen helppous voi olla myös petollinen sellaiselle kuluttajalle, joka ei kiinnitä huomiota talouteensa
 • Suomessa on satojatuhansia maksumerkinnän omaavia kansalaisia ja niiden syynä ovat nimenomaan pikalainat

Usein kysytyt kysymykset

Pikalainat ovat lainatuotteina samaa tasoa, kuin muutkin kulutus- ja joustoluotot. Luonnollisesti mikä tahansa lainatuote voi olla taloudelle vaarallinen, jos lainaa otetaan yli oman maksukyvyn.

Edullisin pikalaina löytyy helpoiten Lainaa.comin kilpailutuksen kautta. Rahan säästön lisäksi säästät päiviä aikaasi sopivan lainan etsinnässä, koska kilpailutamme 40 rahoittajaa parissa minuutissa täytettävällä hakemuksella.

Yleinen standardi pikalainojen summalle on muutamasta kympistä pariin tuhanteen euroon. Nykyisin pikalainat kuitenkin vaativat keskimäärin 2000 euron joustoluottotilin avaamista, josta pikalainaa voi sitten nostaa oman tarpeen mukaan. Suurimmillaan Lainaa.com kilpailuttaa lainoja aina 60 000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit voivat asettaa omat vaatimuksensa pikalainan hakijalle. Yleisimmät vaatimukset ovat keskimäärin seuraavat:

 • Hakija on iältään 18-25-vuotias
 • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen
 • Riittävät ja vakaat kuukausitulot
 • Kotiosoite Suomessa
 • Tili Suomessa toimivassa pankissa
 • Suomalainen puhelinnumero
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Lainaa.comin kautta lainan hakeminen ei vaadi erillisiä asiakirjoja, mutta lainayhtiöt saattavat pyytää lainan myöntämisen yhteydessä esimerkiksi todistusta vakituisista tuloista. Vaadittavista lisädokumenteista ilmoitetaan hakijalle.

Perusteita pikalainan hakemuksen hylkäämiselle ovat muun muassa:

 • Hakijan maksuhäiriömerkinnät
 • Liian pienet vakituiset tulot kuukaudessa
 • Liian epäsäännölliset tulot
 • Hakijalla on entuudestaan paljon maksamattomia lainoja (kts. lainojen yhdistäminen)