Pikalaina

Pikalaina on yksi netin suosituimmista lainamuodoista. Kyseiseen kategoriaan kuuluvat niin pikavippi, pikaluotto kuin myös muut pienlainat. Tämän lisäksi kyseiseen lainakategoriaan lasketaan myös tietyt jousto- ja kulutusluotot. Vippi on näistä kaikista nopein ja näppärin lainamuoto silloin, kun puhutaan pienehköistä lainasummista. Usein pikavippejä voi hakea ja nostaa tekstiviestin välityksellä. Pikalainojen summat liikkuvat 100 eurosta noin 5 000 euroon saakka.Pikalaina

Pikalainaa voit hakea näppärästi suoraan netistä aina muutamasta kympistä jopa 5 000 euroon saakka

Pikalaina on siis kaikkein helpoin tapa rahoittua nopeasti. Pikaluotto on kuitenkin noussut kilpailemaan asiakkaista pikalainan kanssa. Periaatteessa nämä kaksi lainaa ovat samanlaisia, mutta eroavaisuuksiakin löytyy.

Pienlaina ja pikalaina ovat periaatteessa samoja lainatuotteita, eli pieniä, nopeasti saatavilla olevia lainoja, jotka maksetaan takaisin nopealla aikataululla. Pikaluotot taas käsittävät myös joustoluotot ja kulutusluotot. Niissä lainasummat saattavat nousta suuremmiksi ja takaisinmaksuajat venyä pidemmiksi.

Pikavippi

Pikavippi on nopea ja kätevä lainatuote. Sen avulla voi rahoittaa helposti ja näppärästi yllättävän rahantarpeen. Pikavippi on samalla yksi tunnetuimmista lainatuotteista. Se löytyy myös kaikeksi onneksi useimmilta rahoituslaitoksilta ja sen edut ja kulut ovat muuttuneet vuosi vuodelta paremmiksi.

Pikavippien suurimpia etuja on ehdottomasti se, että ne ovat helposti haettavissa ja nopeasti saatavilla olevia lainoja. Pikavippien lainakriteerit ovat kohtalaisen matalat. Näin lähes kaikki hakijat voivat hakea pikavippejä.

  • Pikavippiä voi hakea 20-4 000 euroa
  • Maksuaikaa 7 vrk-12 kuukautta
  • Lainarahojen maksu välittömästi

Pikavipit pelastavat silloin, kun rahantarve on akuutti, mutta lainasumman ei tarvitse olla suuri.

Koska pikavippien hakuprosessi on yksinkertainen, saa hakija rahat käyttöönsä melkein heti.

Lue lisää Pikavippi-sivultamme.

Pikaluotto

Pikaluotto on nopeasti maksettava laina, jonka virallinen muoto on joko Joustoluotto tai Kulutusluotto. Myös niitä löytyy markkinoilta todella monipuolisesti ja niiden hakeminen on todella helppoa ja nopeaa. Nopea pikaluotto voi olla myös niin sanottu luottotili. Voit siis hakea esimerkiksi 100 euroa lainaa, mutta sinulle myönnetäänkin 2 000 euron luotto. Voit nostaa tililtä haluamiasi summia ja maksat korkoa ainoastaan nostamastasi summasta.

Voit siis saada itsellesi edullisen pikalainan myös hyödyntämällä netistä löytyviä käteviä joustoluottoja.

Pikaluotto löytyy netistä joko joustoluoton tai kulutusluoton nimellä ja voit hakea sitä 100-5 000 euroa

Kulutusluotto taas sopii suurempiin hankintoihin, sillä sitä voi hakea jopa 70 000 euroa. Kulutusluotto on todella monipuolinen lainatuote ja sen avulla voi todella helposti rahoittaa niin pientä kuin vähän suurempaakin lainarahan tarvetta.

Sekä joustoluotot että kulutusluotot ovat aina vakuudettomia. Pikaluotto taas on nopea laina, jolloin rahat saa tililleen välittömästi.

  • Joustava luotto – Pikaluotto, jossa voit saada käyttöösi 100-2000 euron luoton
  • Joustoluotto – Käytännössä sama kuin joustava luotto
  • Kulutusluotto – tällä luotolla saat käyttöösi jopa 5000 euron pikaluoton ja voit nostaa luottoa pankkitilillesi aina, kun sitä tarvitset
 

Lainahakemus

Lainasumman ollessa 10000 ja takaisinmaksuajan 5 vuotta. Takaisinmaksettava summa on 11623, eli 193,71€/kk.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26 %, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5 %. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % - 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60 000 €.

 

Usein kysyttyä

✅ Mikä on pikalaina?

Pienlaina eli pikalaina, on lyhytaikainen vakuudeton ja määrältään pieni lainasumma. Pikalainaa haetaan yleensä netissä verkkohakemuksella tai tekstiviestin välityksellä.

✅ Miten nopeasti saan lainan tililleni?

Yleensä pikalainat maksetaan lainanhakijan tilille välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen, eli jopa muutamissa minuuteissa.

✅ Voinko hakea pikalainaa myös mobiililaitteen välityksellä?

Kyllä. Suurin osa nykyisistä lainapaikoista mahdollistaa lainojen hakemisen myös millä tahansa mobiililaitteella.


Lainaa.com

Lainaa.com on uudistunut. Olet vanhalla sivulla.

Siirry uudelle sivustolle