Pikavippi

Muista kilpailuttaa vipitkin - Saat reilumman pikavipin!

Lainaa.com

Reilumpaa apua arjen rahahuoliin

 • Muutamassa minuutissa lähetetty hakemus
 • Kilpailuta lainat nopeasti
 • Kilpailutamme lainat 60 000 euroon asti
 • 1-20 vuoden maksuaika
 • Yli 40 pikalainaa tarjoavaa yhteistyökumppania
 • Alle 2000 € lainaa voit hakea täältä

Lainahakemus

Esimerkkilaina: Lainasumma 15 000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Lainan todellinen vuosikorko 5,54 %. Avausmaksu 49 €. Laina-aika 4 vuotta. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 16 712 €. Kuukausittainen lyhennys 348 €.

Täytä lainahakemus

Lähetä lainahakemus nopeasti ja ilman sitoumuksia

Lainaa.comissa lähetät lainahakemuksesi sitoumuksetta muutamassa minuutissa ja löydät halvimman pikavipin nopeasti.

Kilpailutamme lainat

Kilpailutamme pikavipit puolestasi

Meillä on yli 40 lainaa tarjoavaa yhteistyökumppania, jotka kilpailutamme samalla hakemuksella.

Valitse paras laina

Löydä halvimmat pikavipit

Kun lähetät hakemuksen, niin listaamme sinulle edullisimmat pikavipit. Vastaanota rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Kilpailuta kaikki kumppanimme yhdellä hakemuksella

Yli 40 pankkia ja muuta lainalaitosta toimivat yhteystyössä kanssamme. Tämän ansiosta löydämme parhaat lainatarjoukset automaattisesti. Hakemuksen jättäminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa. Meiltä saat yhdellä hakemuksella kymmeniä lainatarjouksia!

instabank
komplettbank.fi
resurs bank
Banknorwegian.fi
brabank
bigbank
collectorbank
nordax bank
tf bank
fellow finance
risicum
gfmoney
tando
mylender
ferratum
credigo
halino
credit24
kaarna
Aasa
lainaaja
saldo
euroloan
balanzia
yritysluotto
easycredit
cashbuddy
avida finans
bondora
laina-fi
suomilimiitti
ostosraha
yleislaina
mobify
surimo
vivus
lainasto
luotottaja
lainaamo
fin-yritysrahoitus

Miksi kilpailuttaisit pikavipit Lainaa.comin kautta?

Meillä on suuri määrä yhteistyökumppaneita

Pikalainaa hakiessa pitää saada laaja kuva siitä, mitä lainat maksavat. Pikavipeillä erityisesti on maine korkeakorkoisina kiskurilainoina, joiden todellista hintaa pyritään peittelemään tai vähättelemään röyhkeämpien lainafirmojen toimesta. Kilpailuttamalla löydät todennäköisesti edullisimman vaihtoehdon.

Korostamme varovaisuutta pikalainaa ottaessa

Lainaa olisi mielestämme suotavinta ottaa välttämättömiä tai isompia hankintoja varten. Ennen pikalainan ottamista on hyvä katsoa läpi muut tarjolla olevat vaihtoehdot. Muut lainatuotteet saattavat tulla halvemmiksi ja pienimpiin lainasummiin voi löytyä tarjous omasta tuttavapiiristäkin. Jos pikavipin ottaminen on välttämätöntä, niin muista aina kilpailuttaa ne ensin!

Palvelumme on täysin maksuton

Emme veloita hakemuksen lähettämisestä mitään, rahallisesti tai sopimuksellisesti. Sitoudut lainaan vasta siinä vaiheessa, jos päätät tehdä sopimuksen lainasta jonkin yhteistyökumppanimme kanssa. Sopimus on ainoastaan sinun ja lainayhtiön välinen, emmekä ole siinä osallisena suoraan tai välillisesti.

Halvan lainan etsiminen voi viedä päiviä

Jos haluat etsiä edullisen lainan yksin, niin voit joutua soittelemaan tunti- tai päivätolkulla eri rahoitusyhtiöille. Lainaa.comin hakemus säästää tämän vaivan, sillä saat selkeän listauksen tarjouksista kymmeniltä lainayhtiöiltä ja pankeilta minuuteissa.

Lainaa.com löytää reilummat pikavipit

Skippaamme turhat myyntipuheet

Listaamme halvimmat korot

Vaikka lainan nimelliskoron ylärajaa laskettiin 20 prosenttiin vuonna 2019, on niissä edelleen eroja. Monet luotonantajat haluavat veloittaa suoraan maksimikorkoa pikavipeistä, mutta Lainaa.com listaa sinulle paremmat tarjoukset antavat rahoittajat.

Emme tyrkytä

Listaamme halvimmat kulut

Kulut ovat kaikki ne oheisveloitukset, jotka lisätään lainan hintaan. Näitä voivat olla esimerkiksi kuukausittaiset palvelu- ja tilinhoitomaksut. Pikavipin vuosikulut eivät saa ylittää 150 euroa, mutta nimelliskoron tavoin lainayhtiöt voivat yrittää veloittaa sinua kalliimman kautta. Lainaa.com erittelee sinulle selkeästi myös lainaan liittyvät kulut.

Riskitön kilpailutus

Listaamme parhaat ehdot

Jos joudut ottamaan pikavippiä, niin taloutesi saattaa olla epävakaassa tilanteessa. Silloin saatat joutua pyytämään lykkyä maksuerälle tai pitämään kokonaan maksuvapaan kuukauden jossain vaiheessa. Saat hakemuksellamme listauksen myös lainoihin sisältyvistä eduista ja ehdoista, joita yhteistyökumppanimme tarjoavat.

Tietoa pikavipeistä

Pikavippi tulee aina kilpailuttaa. Ne ovat lyhyemmillä maksuajoillaan hinnoiltaan korkeimpia lainoja, joissa edelleen esiintyy suuria eroja pankkien ja lainayhtiöiden välillä. Pikavippien kilpailutus Lainaa.comin kautta on täysin ilmaista, nopeaa eikä sido sinua mihinkään.

Pikalainabuumin alkuaikoina pikavipit olivat suuruudeltaan yleensä muutamasta kymmenestä muutamaan sataan euroon. Niiden koroille kuitenkin asetettiin vuonna 2013 korkokatto, joka päti alle 2000 euron suuruisiin lainoihin. Pikavippifirmat alkoivat kiertämään tätä korkokattoa muuttamalla pikavipit joustoluottotileiksi, jotka ovat nimellisesti suuruudeltaan vähintään 2000 euroa, mutta niiltä nostettavien summien koot olivat edelleen vanhojen pikavippien luokkaa.


Vuonna 2019 voimaan astui uusi korkokattolaki, joka rajasi myös kulutus- ja joustoluottojen korkojen ylärajaa 20 prosenttiin, joka on hyvä asia kuluttajan kannalta. Nykyään pikavipit ovat paljon paremmin kontrolloituja hintatasoltaan, vaikka niitä edelleen nostetaankin muiden lainanimikkeiden alla. Lainaa.comin yhteistyökumppanit eivät siis enää tarjoa alle 2000 euron suuruisia pikavippejä, vaan pienemmät lainat kulkevat kulutus- ja joustoluottosopimuksien kautta.

Koska pikavippiä varten joudutaan usein aloittamaan asiakaskohtainen käyttötili, niin näiden tilien ylläpitoon sisältyy usein muitakin maksuja, kuin pelkkä korko. Lainayhtiöt voivat veloittaa esimerkiksi tilin avaamisesta, ylläpidosta sekä antamastaan palvelusta. Kun kilpailutat pikalainat Lainaa.comin kautta, niin näet kuinka suuret vuosikulut ovat kunkin yhtiön tarjouksessa. Nykyisen lain mukaan kulut eivät voi olla vuodessa yli 150 euroa.

 • Varmista, että tarvitset ehdottomasti pienlainaa. Katso muut vaihtoehdot läpi ennen hakulomakkeen täyttämistä
 • Jos tarvitset lainaa, niin täytä Lainaa.comin hakemus tarvitsemallesi summalle
 • Hakemuksesi kilpailutetaan yhteistyökumppaneidemme kesken. Tarkista täysi lista saamistasi tarjouksista
 • Valitse se pienlaina, joka on kannaltasi halvin ja ehdoiltaan kattavin
 • Tee valitsemasi yhtiön kanssa sopimus mahdollisesta tilinavauksesta, josta voit nostaa tarvitsemasi summan
 • Saat rahat käyttöösi jopa samana päivänä

Sinun ei ole pakko nostaa luottotililtä kaikkia rahoja, vain se summa mitä tarvitset!

 • Pikavippi voidaan myöntää nopeasti ilman takaajaa tai vakuuksia
 • Pikavipin ottoa ei tarvitse perustella. Käytä se niin, kuin parhaaksi näet
 • Se on monesti viimeinen vaihtoehto saada rahaa nopeasti, jos kaikki muut keinot osoittautuvat mahdottomiksi
 • Pikavippi on pienenä ja lyhytaikaisena lainana hintahaitarin huipulla
 • Helpon ja nopean lainan mahdollisuus saattaa houkutella ottamaan harkitsematonta lainaa
 • Pikavippi on usein suomalaisen velallisen ensisijainen syy velkakierteelle

Usein kysytyt kysymykset

Pikavippi on nykyään turvallisuudeltaan hyvin pitkälle samaa luokkaa, kuin kulutus- ja joustoluotot, koska niitä tarjotaan luottotilien kautta. Pienemmät lainasummat voivat kuitenkin houkutella kuluttajaa ottamaan useita pieniä lainoja, jotka saattavat huomaamatta kasaantua ongelmaksi asti.

Lainaa.comin kilpailutus löytää sinulle edullisimmat pienlainat. Samalla säästät kymmeniä tunteja aikaa yhteydenotoissa, jotka joutuisit tekemään muuten itse.

Keskimääräisesti pikavippien suuruus vaihtelee muutaman kympin ja parin tuhannen euron välillä. Pienempiä lainoja tarjoavia rahoitusyhtiöitä on edelleen, mutta monet ovat siirtyneet asiakkaalle avattavaan joustoluottotiliin (esimerkiksi 2000 euron nostorajalla), josta pikalainaa voi nostaa oman tarpeen mukaan. Lainaa.comin kautta voit saada vakuudetonta lainaa jopa 60 000 €.

Lainalle asetetut hakukriteerit vaihtelevat rahoitusyhtiöittäin. Yhteistyökumppaniemme ehdot ovat keskimäärin seuraavat:

 • Hakijan tulee olla vähintään 18 – 25 vuotias
 • Hakijalla pitää olla Suomen kansalaisuus
 • Riittävät ja vakaat tulot kuukaudessa
 • Suomalainen kotiosoite
 • Tili kotimaisessa pankissa
 • Tavoitettava puhelinnumero Suomessa
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

Lainaa.comin hakemuksen lähettäminen ei vaadi sinulta mitään asiakirjoja tai todistuksia. Jos kuitenkin päädyt ottamaan lainaa, niin saatat joutu lainayhtiöstä riippuen toimittamaan esimerkiksi todistuksen vakituisista tuloista. Mikäli valitsemasi laina vaatii erillisiä dokumentteja, niin saat niistä ilmoituksen hakemuksen yhteydessä.

Pikavippi saatetaan hylätä muun muassa seuraavin perustein:

 • Hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä
 • Vakituiset tulot ovat liian pienet
 • Tulot ovat liian epäsäännölliset
 • Hakijalla on perinnässä tai kertyneenä maksamattomia lainoja (kts. lainojen yhdistäminen)