risicum

Kilpailuta Risicumin ja 39 muun pankin ja rahoitusyhtiön lainat yhdellä hakemuksella!

Lainaa.com

  • Helppo hakemus
  • Nopea kilpailutus
  • Lainaa 60 000 € asti
  • 1-20 vuotta maksuaikaa
  • 40+ yhteistyökumppania

Lainahakemus

Lainasumman ollessa 10000 ja takaisinmaksuajan 5 vuotta. Takaisinmaksettava summa on 11623, eli 193,71€/kk.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26 %, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5 %. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60 000 €.

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus

Yksi hakemus, kymmeniä lainatarjouksia. Hakemus ei sido lainan ottamiseen.

Kilpailutamme lainat

Kilpailutamme lainat

Kilpailutamme lainasi yli 40 pankin ja rahoitusyhtiön kesken.

Valitse paras laina

Valitse paras laina

Valitse paras lainatarjous ja nosta rahat tilillesi vaikka heti.

Kilpailuta kaikki kumppanimme yhdellä lainahakemuksella

Lainojen kilpailuttaminen on aina kannattavaa. Vaikka Risicumin laina olisi sinulle halvin, saat lainapäätöksen suoraan hakemuksemme kautta. Jos jokin muu pankki tai rahoitusyhtiö tarjoaa lainaa sinulle halvemmalla voit valita tämän lainan.

Lainaa.com etsii sinulle muutamassa minuutissa kaikki lainaajat, jotka ovat valmiita myöntämään sinulle lainan. Voit sitten valita näistä sopivimman ja hyväksyä lainatarjouksen. Lainahakemuksen jättäminen ei maksa mitää eikä sido sinua ottamaan lainaa. Myös lainojen yhdistäminen onnistuu samalla hakemuksella.

pop pankki
nordea
instabank
komplettbank.fi
resurs bank
Banknorwegian.fi
brabank
bigbank
collectorbank
nordax bank
tf bank
fellow finance
risicum
gfmoney
tando
mylender
ferratum
credigo
halino
credit24
kaarna
Aasa
lainaaja
saldo
euroloan
balanzia
yritysluotto
easycredit
cashbuddy
avida finans
bondora
laina-fi
suomilimiitti
ostosraha
yleislaina
mobify
surimo
vivus
lainasto
luotottaja
lainaamo
fin-yritysrahoitus

Risicum lyhyesti

Lainasummat ja laina-aika

Risicum tarjoaa lainaa 4000 € ja 10 000 € väliltä. Laina-ajaksi on mahdollista valita kolme, neljä tai viisi vuotta. Kaikki Risicumin lainat ovat vakuudettomia.

Yritys

Risicum on turkulaisen Aurajoki Nordic Oy:n omistama lainapalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2005 alkaen ja toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa.

Miksi Lainaa.com

Kilpailutamme lainat ilmaiseksi

Lainaa.com kilpailuttaa kaikki lainatyypit yhdellä hakemuksella 40 yhteistyökumppanin kesken täysin ilmaiseksi. Nopealla hakemuksella kilpailutat samalla myös Risicumin lainat! Emme myöskään häiritse sinua ärsyttävillä tv-mainoksilla, vaan löydät meidät Googlen kautta tai suoraan helposta osoitteesta Lainaa.com.

Olemme asiakkaan puolella

Pyrimme aina löytämään automatisoidun lainojen kilpailutuksemme avulla halvimman lainan kuluttajalle. Emme myöskään suosittele pikalainoja tai muita kalliita lainoja. Lainahakemuksen jättäminen ei sido sinua lainan ottamiseen ja samalla hakemuksella voit myös hakea vanhojen lainojesi yhdistämistä.